damik51 Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam. Rower na którym jeżdże to Marin Alpine Trail . Od sierpnia 2007 roku zrobiłem już nim ok. 700 km więc mogę napisac co o nim sądze. Rama: rama jak dla mnie jest świetna, lekka i co najważniejsze podoba mi się. Zdecydowałem się na ten rower właśnie ze względu na lekkośc i technologie 7005. Amortyzator Rock Shox Dart One, wiadomo jaki jest, nie ma blokady skoku, ale do tej pory sprawuje się dobrze. Nie jest za miękki co jest dla mnie plusem. Żadnych uszkodzeń, amorek odbija poprawnie. Przerzutki: przód acera, tył Alivio. Przerzutki od kupna roweru były 2 razy regulowane, działają b. dobrze. Denerwujące są opony Kenda, które bardzo szumią na asfalcie, pedały wykonane z plastiku (jednak po kilkudziesięciu zjazdach po ostrym terenie trzymają się dobrze). Jedyną usterką od początku jazdy Marinem było pęknięcie dętki . Nie robiłem żadnych większych serwisów, po prostu rower chodzi tak jak ma chodzic . Polecam serdecznie jest to naprawde świetny rower za nie wysokie pieniądze. Osprzęt mógłby byc nieco lepszy, ale jeżeli ktoś szuka roweru z lekką ramą to jest to rower dla niego . Pozdrawiam serdzecznie, Damian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi