korzyniak Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Siema mam pytanko odnośnie gdzie można kupić za w miare małe pieniądze rower firmy norco.Mode jaki mnie interesuje to a-line http://rowery.onet.pl/4,35,155277,14157,no...ine,sprzet.html .W polsce znalazłem pare bików z norco ale akurat nie ten model.Może wiecie gdzie z zagranicy lub reż w polsce można byłoby zdobyć ten model??No oczywiście usa ale tam nowy to w ###### drogi no i jeszcze przesylka. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Coś Ci się chyba pomyliło, bo ten rower ogólnie jest cholernie drogi, a w Europie nigdy nie będzie tańszy niż w USA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korzyniak Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 no nie przesadzajmy bo rowerek nie kosztuje az tak dużo, no ale mało tez nie.A co do europy to słyszałem że te rowerki chodzą taniej.Na ebayu znalazlem akcje to kosztował 6tys nowy i ktoś okazje wyrwał .Bym miał kase to też by go se wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 A za ile Ty byś chciał go wyrwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korzyniak Napisano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 no tak najlepiej do 6 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nowe ramy Aliny z Roco WC swego czasu na eBayu schodziły po ok. $650 (w Polsce sam damper jest dużo droższy). Więc jeśli masz możliwość sprowadzenia z USA, to przeglądaj regularnie eBay'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.