nabial Napisano 18 Czerwca 2008 Napisano 18 Czerwca 2008 rozgladalem sie dzis za nowymi pancerzami i poprosilem o pokazanie w/w modelu, po czym sprzedawca powiedzial mi, ze wsio ok z nimi, ale wydaja z siebie dziwne dzwieki w miejscu styku z metalowa koncowka ktora np wchodzi w przelotke ramy, przekonywal mnie ze wynika to z ogromnej sztywnosci tych kabli czy ktos z was doswiadczyl tego, czy jest to zniechecanie do produktu ktory i tak dobrze schodzi (od razu zaproponowal mi komplet xtr ) i kolejne pytanie - jak sie ukladaja? -> czy nie lepiej dolozyc do accent kevlar? (drozsze 3zl/metr) i na koniec czy mosiezne koncowki beda najlepsze?
miciu22 Napisano 18 Czerwca 2008 Napisano 18 Czerwca 2008 Miałem te pancerze i żadnych dźwięków nie wydawały, a układają się ciężko, są tak sztywne, że jest lekki opór przy skręcaniu. Wokół główki lepiej uciąć troszkę dłuższe, bo krótkie będą urywały końcówki- w moim przypadku aluminiowe.
saucio Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 Miałem tez to cudo i byłem zadowolony, ale super różnicy nie odczułem między pancerzami BBB (zwykłe) a tymi, jedyne co to różnica w cenie 100% Jednak jak się zdecydujesz to tylko z mosiężnymi końcówkami, bo mogą Ci te podłużne linki usztywniające wyjść
Skiba_TG Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 Tez mam te pancerze i musze przyznac ze sa naprawde sztywne... u mnie akurat nic nie strzelalo i jestem z nich bardzo zadowolony i wiem ze jak znow bede zmieniac to prawdopodobnie kupie te same:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.