Skocz do zawartości

[galeria] waszych fotek!!!!

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano
Odi, ty naprawde uwierzyłeś że to Mars?

No bez przesady, gdybym uwierzył to bym nie pytał przecie gdzie to pstryknął. Ale fotki naprawdę mnie zachwyciły, świetne :P

Napisano

Buu, czemu ja nie mam cyfrówki? :P

Taaaaka piękna szadź dzisiaj, to wygląda tak cudownie i chciałbym się tym z kimś podzialić a nie mam jak. B)

Igiełki szadzi są długie na ok 2 cm! Niesamowity widok naprawdę...

Napisano

A które to to przerobione?? :lol:

To nocne z blokami .... jakim to aparatem? Rozumiem że jakimś z większym zakresem możliwych ustawień niz standardowa cyfrówka

Napisano

To cos chyba mniej więcej podobnej klasy jak mój Olympus Camedia D-545. Muszę też coś pokombinować w trybie nocnym, tyle że wtedy to obowiązkowo statyw albo jakiś punkt podparcia

PS. Nie no oczywiste że number 3... :rolleyes: tak tylko napisałem :wink:

Napisano
Jestem przed śniadaniem i troche na szybko to robiłem icon_wink.gif

Burzowe niebo lepszy byłoby z innego zdjęcia, a nie wygenerowane w PS :004:

Piterpak, pomijając to, że krzywe, to fajne fotki. Ostatnie zdjęcie jest super :!!:

Napisano

Piterpak parę fajnych fotek, morze tylko nie trzyma poziomu, ale wiem z autopsji że własnie prostem zdjęcie nad morzem zrobić jest najtrudniej. Ale zawsze można potem wyprostować w jakimś programie.

Najlepsze to 11 chyba, a na 9 bardzo mi się podoba okolica. Gdzie to było zrobione?

Napisano
Pieterpak ta zima to też z wakacji?

z ferii :) (Piterpak, nie Pieterpak :) )

pierwsze trzy zdjęcia pochodzą z naszego kochanego Bałtyku

4,5,6 ze Słowacji

siódme z Wisły

ósme z Jaworzyny Krynickiej

9,10,11 z naszych Tatr, a dokładniej ze szlaku "Orla Perć" (gdzieś pod jego koniec miałem okazję zaobserwować tzw. zjawisko brokena ale po prostu nie miałem już sił wyciągnąć aparatu - wzięliśmy zbyt mało wody, a podobno to coś bardzo rzadko występuje)

i cieszę się, ze Wam się podoba, jednak jakby troche przy nich popracować to mogłyby całkiem fajnie wyjść (komuś się chce i ma wiedzę to zachecam)

Napisano
stasiek czym obrabiasz te zdjęcia

Ja to robię w Photoshopie, ale równie dobrze można użyć innego programu.

Papanf, ramka be, ale zdjęcie fajnie poprawione. Nabrało klimatu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...