Skocz do zawartości

[galeria] waszych fotek!!!!

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  Bizon napisał:

Pięknie by się zjeżdzało na rowerze z tej górki ;)

nie ma to jak zboczenie :)

ja nie pomyślałem o tym jak popatrzylem na to zdjecie, pomyslalem ale fajnie by tam na desce zjechać :)

Napisano
  Marix napisał:

nie ma to jak zboczenie :)

ja nie pomyślałem o tym jak popatrzylem na to zdjecie, pomyslalem ale fajnie by tam na desce zjechać :P

Czemu nie? Tylko hamulce chyba na wiele by się później nie zdały :P

Napisano
  Cytat

Czemu nie? Tylko hamulce chyba na wiele by się później nie zdały

Miałem filmik ekipy downhillowej jak jeździli na szlaku naraciarskim w zimie. Ładnie popędzali a potem był sfilmowany rower - hampel Hayes'a z tarczą 203 mm zamontowany do Boxxera i cały oblodzony :)

• Mod Team
Napisano
  Cytat
super fotki:) piękna biel jaki aparacik?

Canon A70

Cytat
Odi, jak to zwykle bywa z zimowymi zdjęciami, są niedoświetlone.

Możliwe, specjalistą zdecydowanie nie jestem, ale po prostu lubię popstrykać. Rzeczywiście po Twoim retuszu wygląda o wiele lepiej. Jakim programem to robiłeś? I czy myślisz, że z dłuższym czasem naświetlania te fotki wyszłyby lepiej?

Napisano

skoro sie chwalimy foliami to i ja moze wrzuce linki :)

http://www.onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=17086

http://www.orthphoto.net/user.php?id=489

http://www.hajnowka.pl/foto/papanf/01/00.php

mam tez folio na plfoto.com ale aktualnie cos nie dziala ta stronke, jak cus, wpisac w wyszukiwarce na plf panfiluk ;)

aha, a propos: wg mnie snieg ci stasiek wyszedl za jaskrawy,ale nie tyle co niebo tam to jest jedno mega przeswietlene

Napisano

Wszystko robiłem ręcznie.

Odi napisał:

Jakim programem to robiłeś? I czy myślisz, że z dłuższym czasem naświetlania te fotki wyszłyby lepiej?

Acdsee 7 Z dłuższym czasem na pewno wyszło by lepiej. Cały pic polega na tym, że automatyka aparatu "widzi" duuużo bieli, i "myśli", że jest za jasno, więc trochę nidoświetla.

Napisano

ja to samo, bede o nią walczył na wiosne jeszcze zanim bede walczył o remont bika :lol: mm upatrzone 2 aparaty canon s1 is lub lumix dmc lz 2

nic wiecej mi do szcxescie nie trzeba.. jesli chodzi o fotografie :lol:

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano
  Cytat
to odbicie w lustrze wygląda jak wycięte i przyklejone z zupełnie innego zdjęcia

Bo fotka jest czarnobiała a ten fragment kolorowy. Fajny efekt :)

Napisano

Rozumiem, zę trudno było zrobić. Ale jak już robiłeś coś w PS to mogłeś wyprostować horyzont i lepiej wykadrować. No i przydało by się, żeby było trochę bardziej z góry, z ponad głów. Dobra, już się nie czepiam B)

Napisano

Po raz pierwszy coś wrzucę od siebie, zdjęcia z sobotniej wycieczki, po prostu słońce i śnieg. Pierwszy raz używam imageshack, więc jakby coś nie poszło to proszę o wyrozumiałość :wink:

p10716182yy.th.jpgp10716190nm.th.jpgp10716202rw.th.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.