Skocz do zawartości

[galeria] waszych fotek!!!!

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dokladnie, to tegoroczna fota z harrachova :)

:shock: mega się przeraziłem jak to zobaczyłem, coś strasznego w sezonie letnim oglądać skocznie narciarskie heh, pdodbnie jak wielką krokiew :roll:

• 2 tygodnie później...
Napisano

widze, ze zaczyna sie pokazywanie fotomontazy/grafiki :) To akurat jest moja pasja :mrgreen: Niezliczona ilosc sie juz przewinela. Pokaze kilka, ktore mi zostaly na dysku:

348vt3ab.th.jpg

welcometotheadex5oy.th.jpg (ADEX - kolega z klasy :( )

civic20nr.th.jpg

58lr.th.jpg

civc0ax.th.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Mod Team
Napisano

To i ja wrzuce kilka fotek z wakacji, żadne tam arcydzieła, aparat tez nie nadzwyczajny, ale widoczki fajne to pomyslałem ze wrzuce :)

Alpy we Włoszech:

sany00799ud.th.jpg sany00511ir.th.jpg sany01249qg.th.jpg

Napisano

Ja tam jestem amator fotografii, ale z tego co wiem, to ważniejsza jest jakość optyki od liczby pikseli...

Owszem masz racje. Ale jeśli masz więcej pikseli to mozesz robić lepsze powiekszenia.

1.I jakość optyki i rozdzielczość są bardzo ważne. Cyfrowe zdjęcie jest tym lepsze im bardziej zmniejszone, czyli najlepiej jest robić zdjęcia w największej możliwej rozdzielczości.

2. Jeśli chodzi o powiększenia cyfrowe, to fakt ze lepiej mieć większą rozdzielczość, ale w pzypadku zooma optycznego to nie ma znaczenia. Moim zdaniem wogle nie warto zwracać uwagi na zoom cyfrowy w aparatach bo niewiele to daje. Zawsze mozna na kompie powiększyć.

Ogólnie to wiem dużo odnośnie fotografi wiec jak macie jakieś pytania to walić do mnie.

Za jakiś czas zaprezentuje swoje fotki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...