Kubus18 Napisano 29 Czerwca 2008 Napisano 29 Czerwca 2008 Robo87 a co byłeś? Znowu my się minęli ? Schwefel ten kompozytowy Suchoj był świetny. Fajne korkociągi na niebie robił Chociaż ten też się ładnie prezentował Grupa żelaznych też pokazała co umie, szkoda że iskierki się nie popisały. P.S.Wax profesjonalne fotki Ja też chyba zacznę wozić na mniej niebezpieczne wycieczki(czyli nie do lasu, tam gdzie nie ma łysych łebków i otb) aparat,
rObO87 Napisano 29 Czerwca 2008 Napisano 29 Czerwca 2008 Kubus18 stałem prze barierce po prawej Czym robiłeś te foty?
Kubus18 Napisano 29 Czerwca 2008 Napisano 29 Czerwca 2008 Przy barierce po prawej...no to dużo mi mówi Ja stałem na samym końcu strefy dla widzów, obok skarpy gdzie najpierw stali ludzie, a potem wygonieni focili dziennikarze. Obok mnie stały te trzy małe samolociki, w tym ten najładniejszy niebieski co jest na zdjęciu. O to jest ten nasyp, zdjęcie nie wyraźne, ale widać że dalej już tylko pas i krzaki.(Tu jeszcze ludzi nie wygonili) O, to jest ta "skarpa" i te trzy samoloty co obok mnie stały, a potem latały Aparat to Fujifilm s6500. Zdjęć zrobiłem coś 150, ale około 70 nieostrych, a z reszty nie wiedziałem jakie wybrać, bo jak dla mnie wszystkie są ok(bo widać samoloty ). Miałem iść nawet dziś, ale spojrzałem w program i wszystko to samo co wczoraj. Podczas ogladania kroniki zobaczyłem że dodatkowo była rekonstrukcja inwazji w Normandii(tylko troszkę mniejsza ) więc się nieźle wkurzyłem. Ogólnie impreza ciekawa, "tojtoje" czyste i pachnące, kiełbaski, picie i samoloty. Prawie jak "górka" w Balicach Pozdrawiam P.S.Daleko byłeś ode mnie? Rowerzystów widziałem może dwóch.
rObO87 Napisano 29 Czerwca 2008 Napisano 29 Czerwca 2008 A jak wyglądałeś, bo chyba w tym miejscu stałem
Schwefel Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 Widzę, że i Dokota była Były Mi-24? Bo według planu miały mieć pokaz. Nie chce mi się wklejać wszystkich fot z Góraszki, więc dam link do mojego bloga żeby było łatwiej http://schwefel.fotolog.pl/goraszka-2008,1556767,link.html
Kubus18 Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 Schwefel, piknik był typowo akrobatyczno-historyczny, a szkoda bo ja liczyłem na typowo wojskowy. Był mi-24 ale uziemiony(znaczy się nie latał, aczkolwiek nic mu nie broniło..). Ogólnie nie było żadnych Mig-29 tak jak w twoim blogu, tym bardziej helikopterów robiących ewolucje itd. Były różne ciekawe maszyny, ale w pobliskim muzeum Ogólnie w tej kwestii bida, ale organizacyjnie wyszło świetnie, fajna atmosfera i ludzie. rObO87-rower zostawiłem u znajomych. Miałem na sobie czarne krótkie spodnie, zieloną bluzkę, białe buty(kolorowo ) torbę na aparat i aparat na szyi. Pozdrawiam
Schwefel Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 To tak jak Mi-14 w Góraszce, przyleciał ale Marynarka Wojenna nie pozwoliła na lot pokazowy
Kubus18 Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 W Krakowie powód był prawdopodobnie nieco inny. W przeddzień skoszono trawę i całe hałdy zalegały na pasie, więc bali się co by do wirnika nie wleciała i nie spowodowała awarii(co z tego że maszyna wytrzymuje ostrzał z karabinu maszynowego), co z kolei spowodowałoby niekontrolowany lot który z kolei zrobiłby pewnie z widowni szyneczkę cienko krojoną podwawelską. Ale trawka była wykoszona i co z tego że podczas lądowania kilku pierwszych samolotów multum ludzi uczulonych na zieleń wkoło kichała Pozdrawiam Btw. W sumie dobry patent, na wypadek wojny ogłosić ogólnonarodowe koszenie trawy...
Mod Team Odi Napisano 2 Lipca 2008 Mod Team Napisano 2 Lipca 2008 Wiatraczek Niestety fota robiona na szybko, przez szybę, podczas jazdy samochodem.
Kubus18 Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Wiatrak jak to wiatrak, co można powiedzieć...Czyste masz szyby Pozdrawiam
majster Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 wiatraczki w moim mieście (ale paskudnie wyszło): a to fotka z wyjazdu, też robiona komórką, ale 100 razy lepiej wyszła:
Dinsdale Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 kilka dolnośląskich nazwijmy to szumnie impresji:
Wojtek92 Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 Robo87 a co byłeś? Znowu my się minęli ? Schwefel ten kompozytowy Suchoj był świetny. Fajne korkociągi na niebie robił Chociaż ten też się ładnie prezentował Grupa żelaznych też pokazała co umie, szkoda że iskierki się nie popisały. P.S.Wax profesjonalne fotki Ja też chyba zacznę wozić na mniej niebezpieczne wycieczki(czyli nie do lasu, tam gdzie nie ma łysych łebków i otb) aparat, SUCHOJ to świetny samolot akrobacyjny - mój wujek kręci na suchoju akrobacje w Kanadzie. *************** ODI - z jakiego pojazdu robiłeś te zdjęcia - bo jakoś tak wysoko siedzisz?!
Wojtek92 Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 Zdjęcia pewnie robione z wiaduktu. Albo z ciężarówki, dlatego pytam!
Mod Team Odi Napisano 15 Sierpnia 2008 Mod Team Napisano 15 Sierpnia 2008 Auto zdecydowanie z niższych - VW Polo Coupe ('91). Takie ukształtowanie terenu. I jeszcze raz te same wiatraki: Dinsdale Ty to masz talent fotograficzny Aż miło popatrzeć na takie zdjęcia.
ROWERKA Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 Kurcze jak umieszczacie tu swoje fotki...bo ja się męcze co by troszku tez pokazać ale nie jest mi chyab dane...:/
Wax Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja mam konto na Fotosiku (www.fotosik.pl) i po wstawieniu tam zdjęcia kopiuje stamtąd link tutaj. Są też serwery typu Imageshack - działa tak samo.
ROWERKA Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 http://picasaweb.google.pl/barbambaras/NATURA W końcu... miłego oglądania. ale jak to zrobić by były od razu tutaj widoczne w okienku dialogu...:/?
Ulf Napisano 17 Sierpnia 2008 Napisano 17 Sierpnia 2008 Takie sobie róże http://img503.imageshack.us/img503/5401/img4346fi9.jpg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.