mrpawel Napisano 3 Września 2005 Napisano 3 Września 2005 ja uzywam Microsoft Office Picture Manager, aplikacja dołączona do Office'a 2003. Kompresuje wszystko, szybko i skutecznie
papanf Napisano 9 Września 2005 Napisano 9 Września 2005 no to jak wszyscy to i ja pokaze swoja galerie : http://www.onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=17086 http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?autho...rname=panfilukp jest jeszcze pare serwisow gdzie sa moje prace ale jak sie spodoba to dam .. pozdrawiam :twisted:
papanf Napisano 10 Września 2005 Napisano 10 Września 2005 dzieki.mam nadzieje ze sie rozwine w tym kierunku.... w koncu mam tylko 15 lat
IBNZ Napisano 10 Września 2005 Napisano 10 Września 2005 znawca nie jestem, ale podobaja mi sie te zdjecia papanf
Driver Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 sorry za odkopywanie, ale cos odemnie:
Blue Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 Driver czad!! Masz jakąś większą wersje? Rzuć na dmiarka@gmail.com
BART_osz Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 Faktycznie malinka - Driver zeby uzyskac efekt takich promieni to Twoj aparatos ma jaka magiczna funkcje do tego - czy najnormalniej np uzyles dlugiego czasu naswietlania ??
stasiek Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 Na moje oko to te linie są zrobione w PS, kolory z resztą też... Ale foto ładne, tylko napisz co to stoi na górce.
Driver Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 niestety nie mam wiekszej foty. Wytlumacze sie Nie mam talentu robienia fot, nie mam super aparatu. To zwykla fotka stuningowana w Photoshopie, myslalem ze to widac na pierwszy rzut oka A tak na marginesie to niedlugo zaczne dopiero bawic sie fotkami, bo bedzie lepszy aparacik (Canon 300D ). Oryginalne foto:
Puma [JFK] Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 o zwykla fotka stuningowana w Photoshopie, myslalem ze to widac na pierwszy rzut oka widać dla tych którzy się bawią w PS'ie :wink:
Kriss Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 Niedawno zacząłem się bawić cyfrówką - to są efekty zabawy z wakacji: zdjęcie 1 zdjęcie 2 zdjęcie 3 zdjęcie 4 zdjęcie 5 Pozdrawiam cyfrówkomaniaków ;-) :grin:
BART_osz Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 To ja tez zapodam pare ostatnich krajobrazikow :grin: Tego widoczku dwie wersje i na koniec troszke cywilizacji - miasto hazardu i rozpusty :twisted: Wszystko pstrykane zwyklym cyfrakiem
papanf Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 300d ? w sumie dobry aparat, ale radze sie pospieszyc, juz dawno wstrzymali ich produkcje dlatego teraz szybko ubywaja ,a juz ich zaraz nie bedzie. Powodem jest wypuszczenie na rynek 350d. ktora zupelnie mi nie pasuje. jesli mialbym sie na twoim miejscu sklaniac do kupna aparatu, skierowalbym sie w strone nikona :] naprawde polecam nikona d70 , to juz jak kalasznikow. szybki, sprawdza sie w kazdych warunkach , tanszy osprzet od canona, lepsze parametry tech, tylko pamietej , nie nikond70S -ta wersja jest drozsza o cale 1000zl za pare nieistotnych bajerow. jesli juz wybierzesz canonka , 8) dobrze byloby w nim zainstalowac "hackerskie" oprogramowanie odblokowujace wiele funkcji , ktore firma canon ZABLOKOWALA :x :x :x :roll: dlatego wielu uzytkownikow stracilo do niej zaufanie pozdrawiam fotograficznie
Driver Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 O zablokowanych funkcjach wiem i pewnie cos z tym zrobie A czemu 300D? Bo ojciec ma cala torbe osprzetu do jakiegos takiego Canona (EOS3000 bodajze, nie cyfrowy), ktory pasuje do cyfrowego 300D.
KAZUMI Napisano 2 Października 2005 Autor Napisano 2 Października 2005 Chcecie zobaczyć potęgę i piękno przyrody ?? http://www.yonkis.com/imagenes01/tormenta.htm 8)
jurasek Napisano 2 Października 2005 Napisano 2 Października 2005 przepiękne zdjęcia szkoda tylko ze rama obrazu z rynsztoka pochodzi ale warto obrazy obejrzeć a przy ramie przejśc jak koło śmietnika pozdrówko
Iron Napisano 2 Października 2005 Napisano 2 Października 2005 biker , poznaje skocznie w harrachowie zjechalem z mamuta zabójczo :grin:
KAZUMI Napisano 2 Października 2005 Autor Napisano 2 Października 2005 KAZUMI piękne zdjęcia Bizon mówisz o tych zdjęciach z bandera czy ze strony 8)
majster Napisano 2 Października 2005 Napisano 2 Października 2005 tez bylem w harrachowie. respekt dla tych co tam skacza a nawet zjezdzaja BTW: jesli juz wybierzesz canonka , Cool dobrze byloby w nim zainstalowac"hackerskie" oprogramowanie odblokowujace wiele funkcji , ktore firma canon ZABLOKOWALA Mad "crackerskie" jak juz. wiem ze to szczegol, ale jestem na to uczulony :lol:
Gość BikerFG Napisano 2 Października 2005 Napisano 2 Października 2005 biker , poznaje skocznie w harrachowie zjechalem z mamuta zabójczo :grin: dokladnie, to tegoroczna fota z harrachova
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.