Skocz do zawartości

[galeria] waszych fotek!!!!

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje fotki nawet nie zasługują na porównanie z waszymi! Ale co ja mogę napstrykać Olympusem, aparatem kupionym 2 lata temu za 999zł... Mimo wszystko zapraszam do mojego albumu na fotosiku: http://waterproof.fotosik.pl/albumy/270289.html#e Część zdjęć ma nie tyle być ładna, co coś ciekawego przedstawiać. I tak np. zdjęcie jednego z budynków Tower z lewej strony jest przycięte bo robiłem je w biegu, a i tak bardzo dobrze wyszło. Poniżej wkleję tylko zdjęcie tęczy nad Pragą, która było robione, tak jak andrzejka, z Hradzczan(ów)

5120706065nv5.th.jpg

Napisano

Kilka moich fotek z wczorajszego wypadu i jedno z ranną mgłą :P

hpim1012imgbz7.th.jpg

hpim1038imggt6.th.jpg

hpim1070imgai3.th.jpg

hpim1078imgbq7.th.jpg

hpim1035imgtt8.th.jpg

proszę o komentarze. myślę, że jak na aparat za niecałe 300 złotych to nie jest źle :D

pozdrawiam

Napisano

pierwsze bardzo mi się podoba :P miasto w oddali wynurza się z mgły, bardzo ciekawy efekt. kilka razy w życiu widziałem coś podobnego, ale nigdy nie miałem przy sobie aparatu :/

Napisano

Zdjęcie robione około 6:30 rano z okna bloku. Akurat zauważyłem mgłę i od razu z buta po aparat. Dzięki za opinię i proszę o więcej :)

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Napisano

dzisiejszy wieczorny wypad zakończony rozładowanym akumulatorem w aparacie B)

f35373a774280288m.jpg966739cd5fc63577m.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

mementomori dzięki, cieszę się że się podobają

kozicę (było ich całe stado) udało się uchwycić przy zejściu z Jagnięcego Szczytu (na który nie udało nam się wejść) do Chaty przy Zielonym Plesie w słowackich Tatrach.w tle po prawo trochę widać budynek stacji na Łomnickim Szczycie

a kamienice to Poprad

Napisano

bendus ech te wschody słońca nad ul. Aleksandrowską, o ile się nie mylę :)

a moje fotki nie takie znowu niektualne - zrobione raptem miesiąc temu :D . dzięki za pozytywną opinię

Napisano

to teraz ja! ;]

Fotki z wrześniowej zielonej szkoły

ja z Blackówną na giantach single speed :)

1010191ne3.th.jpg

fotka pewnej dziewczny na pomoście :) (moja ulubiona)

1010259tacg5.th.jpg

bęben w jakieś wyłuskarni szyszek czy czymś takim ;)

1010211nj6.th.jpg

i jakiś przymusowy robotnik charujący od świtu do nocy :)

1010217hr0.th.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...