Skocz do zawartości

[galeria] waszych fotek!!!!

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano
  kantele napisał:
ale fajne lochy :D

Gwoli wyjaśnienia te lochy to teren rezerwatu przyrody Kuźnik, który jeszcze 100 lat temu był wsią. A tam był browar, z którego zostały częściowo pozamykane szczątki. Pozamykane ze względu na żyjące tam nietoperze. Po rezerwacie śmigam od bardzo dawna a dopiero teraz skusiłem się żeby zapuścić się w zarośla i zobaczyć tzw. stary browar.

Napisano
  Odi napisał:

Gwoli wyjaśnienia te lochy to teren rezerwatu przyrody Kuźnik, który jeszcze 100 lat temu był wsią. A tam był browar, z którego zostały częściowo pozamykane szczątki. Pozamykane ze względu na żyjące tam nietoperze. Po rezerwacie śmigam od bardzo dawna a dopiero teraz skusiłem się żeby zapuścić się w zarośla i zobaczyć tzw. stary browar.

http://img143.imageshack.us/my.php?image=1466pg2.jpg - to jest rewelacyjne, a na pewno najlepsze z tego zestawu.

Tutaj moje dokonania z soboty - http://hajkju.pl/fotki/20061202/

Napisano

wiecie, jedna refleksja mi przychodzi do glowy jak tak sobie jezdze rowerkiem...

albo pstrykam foty, albo jezdze. nie da sie na raz zrobic obu... bo co za sens ma jezdzenie i co chwile sie zatrzymywanie zeby zrobic fotke? jesli mam faze fotograficzna to sobie dyrdam powolutku i sie rozgladam na boki zeby uchwycic cos fajnego...

• 3 miesiące temu...
Napisano

a ja w niedzielę upolowałem ją: bierdonkama2.th.jpg

pozdrawiam

moze kiedys wrzucę tu jeszcze swoje fotki ;)

kurcze nie mogłem juz z edytowac post

tu to samo zdjecie w niejszej rozdzielczosci

bierdonka2hp1.th.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano
  martwa wiewiórka napisał:
elementy czerwone w krajobrazie:

cd8a39b48f225902m.jpg

przewaga czerwonego w krajobrazie:)

c12dbcebfc6508a7m.jpg

... może się naucze kiedyś takie zdjęcia robić...

Napisano

Anulko:)

ja nie umiałam, pstryknęłam tylko to co było widać - tradycyjnie starym zenitem

mialam kiedys w szkole dawno temu fotografię, ale tam mnie odstraszyli skutecznie od robienia zdjec i udowodnili ze nie umiem tego robic

długo trwalo, zanim postanowiłam sie kompletnie nie przejmować:)

Gość BarteX88
Napisano

Strider fajne jest to zdjęcie z kaczką :)

A teraz mój trening sprzed dwóch tygodni :) (ja na czarno)

CIMG2254.jpg

DSCN5946.jpg

DSCN5948.jpg

Gość BarteX88
Napisano

No to miałeś fart ;) , a jakiego aparatu używasz ? Mój kaczuszki nie uchwyci, rozmazała by się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.