stasiek Napisano 25 Lutego 2006 Napisano 25 Lutego 2006 Zapraszam do moich najnowszych galerii: :arrow: pejzaże :arrow: makro :arrow: inne No i zapraszam też na moją stronę domową: www.stachu.abc.pl
Dinsdale Napisano 25 Lutego 2006 Napisano 25 Lutego 2006 Niezłe galerie Fajny ten temat z dmuchawcem, podobają mi się też te z końca 2 strony w pejzażach
stasiek Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 i dziwnie paznokcie obcinasz http://myart.pl/zoom.php?id=5305 Ja tam nie widzę w tym nic dziwnego
black rider Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 no chodziło mi że dziwnie bo ja obcinam swoje w tym większym otworze (propo Tobie zawsze zdjęcia dobzre wychodzą) a po krótkiej przwrwie dokładam kilka swoich wypocin zd1 zd2 zd3 przy okazji prosze o konstruktywną krytyke (szczególnie jeśli chodzi o błędy techniczne)
Marix Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 pierwsze 2 bardzo fajne panoramki błędów sie nie dopatruje a w trzeciej coś jest nie tak, coś z ostrościa
stasiek Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 w trzeciej coś jest nie tak, coś z ostrościa W trzecim są po prosu duże szumy i pies jest poruszony. Co do panoram, to bardzo ładne. Robione z ręki czy ze statywu?
black rider Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 dzięki niestety z ręki (na statyw jakoś żal mi kasy) a co doszumów to myślałem ze zwykle robią sie przy dużych czułościach a ja robiłem przy 80
DC Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 no naprawde oddawna niewidziałem takich zd. z panoram bardzo ładne :] na najbliszy tyg. bedzie na moim pulpicie. Musze sie pobawić jeszcze troche może kiedyś podeśle ale nieobiecuje
black rider Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 dzięki jeszcze raz miło mi słyszeć (choć właściwie widzieć) takie opinie ze strony kogoś bardziej obiektywnego
stasiek Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 A ja zapraszam na moje nowe portfolio: www.portfolio-stachu.abc.pl
Gavron Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Stasiek mam (może głupie) pytanie : to Ty jestes autorem tych zdjęć ?
mrpawel Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Stasiek mam (może głupie) pytanie : to Ty jestes autorem tych zdjęć ? :D Będzie dym
Gavron Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Przepraszam wystarczyło przewinąć o jedną stronę do tyłu Jestem pod wrażeniem - czapki z głów - naprawdę
black rider Napisano 7 Marca 2006 Napisano 7 Marca 2006 cóż to już chyba przestaje dziwić ze Stasiek daje tu świetne zdjęcia a tak ze swojej skromnej strony to jak można (i czy) podłączyć aparat z telewizorem zdjęcie wejść w moim tele-pudełku
Schwefel Napisano 7 Marca 2006 Napisano 7 Marca 2006 Mojego Panasa można Masz kabel na żółtego chincha(obraz)+biały do głosu.
cookiesrulez Napisano 7 Marca 2006 Napisano 7 Marca 2006 Stasiek, fotki super, szczególnie kropla wody. Ale moim zdaniem dajesz trochę za grube ramki, w pejzażach szczególnie to widać. Niepotrzebnie zabierają sporo miejsca fajnym zdjęciom.
stasiek Napisano 7 Marca 2006 Napisano 7 Marca 2006 Wlaśnie wiem. Kiedyś to było fajne... Teraz robię już chudsze.
Gość BikerFG Napisano 8 Marca 2006 Napisano 8 Marca 2006 zabawa z "szybkoscia migawki".. (wiem, ostrosc moglaby byc lepsza):
black rider Napisano 9 Marca 2006 Napisano 9 Marca 2006 ostrość też ale lepiej jakbyś zaczekał na większy ruch albo po prostu zadzwoń do kolegów i rób stuczny tłum
Dinsdale Napisano 9 Marca 2006 Napisano 9 Marca 2006 Może był większy ruch ale byli to rowerzyści bez oświetlenia, o których jest w innym temacie, i po prostu nie wyszli na zdjęciu (co stanowi kolejny argument do uzywania świateł ) Efekt fajny, zwłaszcza jak ktoś np. zmieniałby szybko pas. Oczywiście używałeś pewnie jakiegoś statywu lub zaadoptowałeś coś do pełnienia tej funkcji? Z okna mam podobny widok, tyle że jeszcze tramwaj może mi się uda upoować, coś może spróbuję zrobić. Jak coś wyjdzie, to wrzucę
Gość BikerFG Napisano 9 Marca 2006 Napisano 9 Marca 2006 w sumie wspomagalem sie barierka na przejsciu nadziemnym mozna powiedziec, ze zdjecia robione z biegu
Dinsdale Napisano 10 Marca 2006 Napisano 10 Marca 2006 Ja wyskoczę nie z nocnymi, ale z letnimi (myślę że jak znalazł w stosunku do tego co się dzieje za oknem) Zrobione podczas sierpniowej wyprawy po Pomorzu, na tym drugim tryb makro, te czarne rury za pająkiem to linki od hamulca i przerzutki (pająk zabrał się ze mną "na gapę" gdy przejeżdżałem przez jakieś chaszcze)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.