Skocz do zawartości

[galeria] waszych fotek!!!!

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no chodziło mi że dziwnie bo ja obcinam swoje w tym większym otworze :036: (propo Tobie zawsze zdjęcia dobzre wychodzą)

a po krótkiej przwrwie dokładam kilka swoich wypocin

zd1

zd2

zd3

przy okazji prosze o konstruktywną krytyke (szczególnie jeśli chodzi o błędy techniczne)

Napisano
w trzeciej coś jest nie tak, coś z ostrościa

W trzecim są po prosu duże szumy i pies jest poruszony. Co do panoram, to bardzo ładne. Robione z ręki czy ze statywu?

Napisano

no naprawde oddawna niewidziałem takich zd. z panoram bardzo ładne :] na najbliszy tyg. bedzie na moim pulpicie. Musze sie pobawić jeszcze troche może kiedyś podeśle ale nieobiecuje

Napisano

Przepraszam :) wystarczyło przewinąć o jedną stronę do tyłu :)

Jestem pod wrażeniem - czapki z głów - naprawdę :P

Napisano

Stasiek, fotki super, szczególnie kropla wody. :)

Ale moim zdaniem dajesz trochę za grube ramki, w pejzażach szczególnie to widać. Niepotrzebnie zabierają sporo miejsca fajnym zdjęciom. :(

Gość BikerFG
Napisano

zabawa z "szybkoscia migawki".. (wiem, ostrosc moglaby byc lepsza):

10000071hm.th.jpg 10000601ms.th.jpg 10000102xr.th.jpg

Napisano

Może był większy ruch ale byli to rowerzyści bez oświetlenia, o których jest w innym temacie, i po prostu nie wyszli na zdjęciu (co stanowi kolejny argument do uzywania świateł B) )

Efekt fajny, zwłaszcza jak ktoś np. zmieniałby szybko pas. Oczywiście używałeś pewnie jakiegoś statywu lub zaadoptowałeś coś do pełnienia tej funkcji?

Z okna mam podobny widok, tyle że jeszcze tramwaj może mi się uda upoować, coś może spróbuję zrobić. Jak coś wyjdzie, to wrzucę

Gość BikerFG
Napisano

w sumie wspomagalem sie barierka na przejsciu nadziemnym :P mozna powiedziec, ze zdjecia robione z biegu :)

Napisano

Ja wyskoczę nie z nocnymi, ale z letnimi (myślę że jak znalazł w stosunku do tego co się dzieje za oknem)

p82103008un.th.jpgp82203440yl.th.jpgp82203586vd.th.jpg

Zrobione podczas sierpniowej wyprawy po Pomorzu, na tym drugim tryb makro, te czarne rury za pająkiem to linki od hamulca i przerzutki (pająk zabrał się ze mną "na gapę" gdy przejeżdżałem przez jakieś chaszcze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...