motofan13 Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Witam To mój pierwszy post na tym forum, dlatego proszę o wyrozumiałość jeżeli coś nie tak napiszę Chcę kupić rower. Z racji mojego wzrostu (194 cm) oraz braku zamiłowania do jazdy terenowej chcę kupić jakigoś trekkinga, żeby się lekko jeździło. Mam niewielki budżet (max 700 zł) dlatego myślę nad czymś używanym. Spodobał mi się taki rowerek klik!. Nie wiem jednak co to za firma i czy można jej zaufać. Nie planuję jakichś olbrzymich wycieczek, rower ma służyć do poruszania się po mieście. Czy ten rowerek spełni moje oczekiwania? Jaki rozmiar ramy powinienem wybrać? Gdy przymierzałem się do tego akurat modelu wydawało mi się że prawie uderzam kolanami w kierownicę. Sam rower wydaje się być wielki. Nie wiem czy to wina właśnie tej kierownicy i istnieje opcja doregulowania. Jak wygląda sprawa awaryjności przerzutki SRAM7? No i jak to jest z tym dynamem w piaście, faktycznie nie czuje się obciążenia? Gdyby ktoś był w stanie mi pomóc to z góry dziękuję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.