uel Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Witajcie, Mam do odświeżenia ramę i widelec ze stali cro-mo, mógłby ktoś mi polecić jakiś zakład wykonujący piaskowanie? Najlepiej na terenie Gdańska dzięki
KAZUMI Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Na ulicy leszczynowej na Jasieniu http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll...010815&z=17 . Jedziesz od strony kościoła przejeżdżasz przez most nad Armii Krajowej i naprzeciwko będzie budynek z jakimś garażem czy czymś takim i tam jest lakiernia. Ja i Grabarz korzystaliśmy z tego zakładu parokrotnie nie tyle że wypiaskują to jeszcze możesz tam pomalować proszkowo za małe pieniądze a robota jest wykonana dobrze
uel Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Napisano 18 Czerwca 2008 Za małe, czyli mniej więcej ile? Waham się jeszcze, czy nie pomalować ramy własnoręcznie Mógłbyś mi ew. podać nazwę tego zakładu, albo jakiś inny namiar?..
KAZUMI Napisano 18 Czerwca 2008 Napisano 18 Czerwca 2008 Nie mam pojęcia jak on się nazywa i nie pamiętam adresu. Łatwo tam trafić. Dwa lata temu za piaskowanie i malowanie proszkowe zapłaciłem jakieś 40zł
Grabarz Napisano 11 Lipca 2008 Napisano 11 Lipca 2008 Aktualnie za całego frameseta zapłacisz bodaj 70 zł. Adresu nie znam, ale może nr telefonu Ci się przyda: (058) 303-96-76. Jakość, choć mam wrażenie, że się pogarsza, wciąż jest przyzwoita. Piaskowałem i malowałem u nich już bodajże 7, czy nawet 8 ram. Na pewno skorzystam z usług jeszcze nie raz.
uel Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzisiaj odebrałem ramę i widelec z piaskowania i malowania. Zapłaciłem, jak pisałeś, 70 zł, a rezultat bardzo przyzwoity, też pewnie skorzystam jeszcze nie raz. Dzięki wielkie za namiar
kello Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 a nie wiecie czy oni tez spawaja? bo poszukuje zakladu, ktory naprostowal by hak przerzutki, nadspawal otwor i na nowo go nagwintowal a moze przy okazji rame pomalowal moze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.