Ulf Napisano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 W połowie sierpnia mam urlop. Chcę go w sposób jednoznaczny spożytkować na wypad w góry. Czy byłby ktoś chętny na takową eskapadę. Można by np. wynająć dajmy na to w Bieszczadach domek (koszt 120 - 140zł za dobę co w przeliczeniu na 4 osoby dawałoby 30-40zł) i codziennie robić wypady a wieczorem wiadomo odpoczynek . Co do samego przejazdu to albo pociąg albo samochody. Moje Clio weźmie dwa rowerki i jednego pasażera. Wszystko jest do dogadania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demvari Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Również w połowie sierpnia zaczynam urlop Pomysł całkiem całkiem... do przemyślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Również w połowie sierpnia zaczynam urlop Pomysł całkiem całkiem... do przemyślenia. No no, miło by było Urlop zaczynam w sobotę 9 sierpnia a kończę w niedzielę 24 sierpnia, także rozpiętość terminowa jest dość duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Małe info dla zainteresowanych, choć takowych nie widzę . Jeżeli pogoda dopisze jadę w terminie od 18.08 do 23.08 do Szczyrku. Byłem już tam w tym roku i Beskid Śląski uraczył mnie tym czego oczekuje od gór czyli dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuge podjazdy (ze szczyrku na Magurę będzie z 500m przewyższeń) na których zastanawiam się co na nich robie i suuuper fajne, techniczne kamieniste zjazdy na których wszelkie wątpliwości z podjazdów zostają rozwiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Wstępnie jestem chętny na taki wypad. Czy są już jakieś kwatery zapewnione, czy jedziesz w ciemno? Czy wyjazd jest typowo nastawiony na jazdę rowerem po tamtejszych szlakach a wieczorami picie piwa przy grillu itp. Czy głównie chodzi o turystykę a dopiero później rower. Jak z ekipą zebrałeś już kogoś czy jedziesz sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Witam. Nocleg w Szczyrku to nie problem. Idziesz do biura mówisz, że chcesz na tyle i tyle dni Pani która owe biuro prowadzi wykonuje telefon i po chwili zostajesz poinformowany gdzie masz się udać. Ceny od 40zł (z łazienką w pokoju w centrum) do nawet 20zł gdzieś na obrzeżach (ale ja nie polecam ). Jak na razie jadę sam. Będę tam siedział co najmniej do piątku. Biorę rower więc turystykę będę uprawiał rowerową Szwędanie się pieszo po górach mija się z celem Piwko wieczorem jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Tak jak napisałem smsa, chętny jestem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cieszę się niezmiernie Ale obiecaj, że będziesz mnie pilnował żebym sobie krzywdy nie zrobił Tak na serio to: - wyjedziemy w poniedziałek rano (około godziny 5) na miejscu będziemy około 10-11 czyli poniedziałek, także będzie dniem w siodle - o nocleg nie ma się co martwić na 100% znajdziemy, - mam nadzieje, że pogoda dopisze (ostanio miało lać a było przecudownie). Jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć zapraszam i zachęcam, wiadomo w kupie raźniej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Lekka obsuwa. Mam uszkodzony samochód. Mechaniol zajmie sie nim dopiero w poniedziałek, także wyjazd będzie we wtorek (chyba ze dam rade wcześniiej furkę naprawić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.