vvoitek Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Witam Szukam wagi ramy mojego roweru: Author Reflex 22" z 2006r (ewentualnie masa całego roweru), producent i dystrybutor podają wagę tylko 20". Zamierzam go trochę odchudzić w niedługim czasie i chcę wiedzieć od czego zaczynam:). Patrzyłem na stroniach które są tu podane i nie niestety mogłem znaleźć... Jeżeli macie jakieś informacje, lub namiary na miejsca gdzie mogę znaleźć coś to proszę o pomoc Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvoitek Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Pytanie nieaktualne, znalazłem już odpowiedź, wystarczy napisać do dystrybutora Jak by ktoś jeszcze na forum szukał tej informacji to rower waży 13,6 kg Jak będę rozbierał rower i będę miał wagę to podam masę samej ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.