Skocz do zawartości

[rama] co zamiast garego?

Rmk_90

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

mam Garego fishera merlin'a w geometrii genesis

jest to dość długa rama, i bardzo mi to odpowiada

niestety muszę ją wymienić, ponieważ jest minimalnie przymała

z dostępem do ram GF bardzo cięko więc mam pytanie

jakie firmy opza GF proponują tak długie ramy w swoich ofertach?? - (20"-21",do 500zł, i waga max 1700g)

z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam

ps. fotka:

rowerekfk2.jpg

Tak jak napisał Anrdef - nie ma ram które spełniają twoje warunki - tak sie składa, że długie ramy sa produkowane tylko przez ceniące się firmy , oprócz Garego są to :

Specialized , Trek , Felt , Marin + Czeski - Pells i Słowacki - Rockmachine - wszystkie te ramy są niestety drogie.

Możesz też popytać w mielcu lub biobiku ile by kosztowała odpowiadająca ci rama. Może nawet byłoby warto pomyśleć o ramie z CR-MO tylko nie wiadomo jak to by wyglądało cenowo , ewentualnie mozna przerobic rame zbliżona do twoich oczekiwan ale tak jak mówie nie wiadomo jak z ceną , poza tym nie wiem czy chciałoby ci sie w to bawić. Pozdro.

No dobra , na zdjęciu jest 19 cali ale widziałem ten model w sklepie w rozmiarze 20 chyba i naprawde jest długa dlatego zapodałem tą propozycją .Rulez na przyszłość będe pisac bardziej łopatologicznie żeby wszyscy bez wyjątku sie połapali ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...