Robert Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam Pomorzan! Kieruję się do Was z małą prośbą. Czy znacie może jakiś tani nocleg dla 2 osób w Sopocie? Na następny weekend i kilka dni dalej jeszcze. Jak by udało się Wam mnie gdzieś nakierować, był bym wdzięczny. Pozdrowienia z Kujaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A tani to mniej więcej w jakiej cenie? Bo w sopocie cięzko znależć coś poniżej 90 zł za dobe dla 2 osób..... Ewentualnie można by próbować szukać czegoś w gdyni lub gdansku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 w sensie b. tani, powiedzmy, dwójka licealistów prawie że ucieka z domu (; gdynia/gdańsk może być, tylko żeby dało się z rowerami zanocować. ważne żeby było ciepło, woda w kranie i dało się spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jak nastepny, to może akademiki UG będą się wyludniać, jestkilka w Sopocie (oni zawsze szybko kończą semestr), PG - zapewne będzie jeszcze sesja nekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Szczerze jedyne co mógłbym wam zaproponować to to: http://www.morenka.com.pl/ . Jest to praktycznie w centrum miasta no i w miarę blisko SKM... W sopocie nie ma co liczyć żeby znaleźć cokolwiek w takiej cenie... Jedynie co znalazłem w sopocie to pokój 2-osobowy 120 zł za dobę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 hm, dzięki (: J0seph, jakiś namiar na te akademiki? tudzież cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dobra, kilka numerów już jest Jutro się obdzwoni, ale na więcej namiarów źli nie będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 łohoho^^ przyjeżdżacie na horizona? fajna zabawa się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Tak, będziemy jak wszystko się uda Po za noclegiem wszystko po naszej myśli jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Akademiki PG raczej odpadają.... sesja to nam się zaczyna dopiero 17 czerwca a kończy 27 także wątpie żeby coś się zwolniło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 przyjeżdżajcie w ciemno, coś się znajdzie na pewno. na wszelki wypadek weźcie namiot, w sopocie mamy pole campingowe. albo nawet kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Szczerze jedyne co mógłbym wam zaproponować to to: http://www.morenka.com.pl/ . Jest to praktycznie w centrum miasta no i w miarę blisko SKM... Pomysł fajny - chyba najfajniejsza opcja z rowerem, akademiki nie raz próbowałem, i nigdy nie pozwolono mi zaciągnąć roweru do pokoju, zawsze był na oku Pani z portierni i nic się nigdy złego nie przytrafiło. są też w Gdańsku jakieś schroniska PTSM, ale z rowerem, chyba najsłabsza opcja. tel. do akademików: http://www.univ.gda.pl/pl/info_dla_stud/?tpl=akademiki_tel DS7,8,9 są w Sopocie. Jeśli Horizon - to nie koniecznie musicie szukać miejsc w Sopocie, ważne żeby względnie blisko SKM (może być i Gdańsk i Gdynia). SKM jezdzi często, rowery wozicie za free, ado Reja macie z SKM mniej niż 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Gevera, Robert bardzo sie ciesze, ze wpadniecie O nocleg moze zapytaj Popcia, w koncu to lokales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 A tani to mniej więcej w jakiej cenie? Bo w sopocie cięzko znależć coś poniżej 90 zł za dobe dla 2 osób..... Ewentualnie można by próbować szukać czegoś w gdyni lub gdansku.. Ciężko? Ja byłem już kilka razy i nigdy nie płaciłem więcej niż 35 zł/doba za osobę (nawet w okresie Sylwestrowym) - za normalne warunki - rezerwowane prawie na ostatnią chwilę. Ostatnio nocowałem kilka dni w Sopocie z rowerem - mam gdzieś namiar na tą kwaterę za 35 zł/osobodoba, ale mi gdzieś zaginął. Jak znajdę to prześlę Tobie. W każdym razie ja zawsze szukam nocelgów na http://spanie.pl/ lub http://www.eholiday.pl/ Ale najbardziej mi odpowiadają noclegi w Gdyni Orłowo gdyż jest świetna lokalizacja - blisko PKP, SKM, morze, molo, piękny klif i duży supermarket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 No coś takiego też może się trafić...ale ja osobiście nie znam takich kwater...no i cena jest również uzależniona od tego w ile osób się jedzie .. Bo równie dobrze mógłbym zaproponować nawet lokalizację o wysokiem standardzie gdzie cena nie przekroczy 50 zł ale musiałoby tam być z 8-10 osób.. No a ta morenka to naprawde myślę że dobry pomysł na wypad z rowerem...nie powinni tam robić problemów. Rowerem zjechać do skm to z jakieś 5 minut. A w połowie drogi jest galreria Manhattan i sporo innych sklepów gdzie można coś kupić....albo bary mleczne gdzie jedzenie naprawde nie jest złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 No ja za takie ceny nocuję przy 1 lub 2 osobowym, 5 dniowym pobycie. W sumię patrząc na te wszystkie noclegi z których korzystałem w całej Polsce to cena 35 zł/osobodoba to była jak na razie najwyższa w moim życiu i dotyczy właśnie Trójmiasta. Najtańsze noclegi to miałem w Zakopanym - kilkaset metrów od Krupówek i tylko za 15-18 zł/osobodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 No trójmiasto jest drogie niestety ... Dla prawdziwych burżujów można zarezerwować apartament w hotelu rezydent za 2500 zł za dobę ... No a w zakopcu to fakt...też jak tam byłem to zdziwiłem się że takie tanie noclegi..tym bardziej jak się zacznie z właścicielem targować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 uśmiechnę się do Was i mnie przenocujecie w akademikach cisza, a muszę coś taniego znaleźć, bo z świdnicy mam daleko, więc rodzice są nastawieni bardziej na to, że nigdzie nie jadę GZA20, a co ja w tym hotelu robić będę? lodówkę pełną piwa i czekoladek mają, czy jak? (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 W teorii mogłoby się znaleźć miejsce noclegowe, co prawda podłoga, ale zawsze znajdzie się coś miękkiego i śpiwór . Wszystko zależy ile luda (optymalnie jedna osoba, max 2) i na jak długo (może być problem w tygodniu pracy, ale w weekend powinno być ok). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 przyjeżdżajcie w ciemno, coś się znajdzie na pewno. na wszelki wypadek weźcie namiot, w sopocie mamy pole campingowe. albo nawet kilka Jak Ty traktujesz forumowiczów, już lepiej byś swoją piwnicę zaoferował Nie ma co szaleć za Sopotem - jak mówią z Gdyni i Gańska bliziutko, kolejka itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 namierzyliśmy coś (nazwy nie pamiętam) za 30 za noc od łepka, ważne że rowery da się trzymać. będziemy kombinować w poniedziałek z jakimś akademikiem. mówicie, że w gdyni/gdańsku da sie coś tańszego, normalnego, na rowery +2 osoby znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Tak, na razie Morenka (prawda że nie pomyliłem? ) chodzi nam po głowie. Reszta tak jak to Geve napisała. Szukamy jeszcze dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Jak wszystko pójdzie dobrze, to będę też na Horizonie i będę mieszkał 2,3 km od Was na Morenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Jeszcze jak by ktoś zorientowany powiedział. Ile wynosi opłata za klimatyczne w Sopocie dla osoby nieletniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.