djmiki Napisano 13 Czerwca 2008 Napisano 13 Czerwca 2008 Witam wszystkich lubelskich bikerów ;)byłem dziś na zakupach,a mianowicie szukałem dla siebie kasku.Nie szukam jakiegoś strasznie drogiego - taki do 150 zł.Musi być ładny i wygodny bo nie uprawiam jakiegoś DH czy enduro żeby musiał być bardzo wytrzymały.Ale po dzisiejszym dniu stwierdziłem że w Lublinie albo nie ma żadnych kasków albo ja słabo szukałem :/ właściwie to byłem tylko w decathlonie, w sklepach przy pl.zamkowym i w intisport(tam pod bramą krakowską).Proste pytanie: Gdzie mogę się udać żeby był spory wybór kasków i ludzkie ceny?
filfra Napisano 14 Czerwca 2008 Napisano 14 Czerwca 2008 Polecam Cyklo na wigilijnej tam jest spory wybór
Damian000 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Całkiem spory wybór jest w sklepach na Zana i na Braci Wieniawskich też coś może być. Ja proponuje tylko przymierzyć w sklepie, a kask przez neta kupić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.