Skocz do zawartości

[licznik] Trelock FC520 - uwaga

Htomas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam ten licznik od paru miesięcy i niedawno zdarzyło mi się jechac rowerem w czasie deszczu. I licznik niestety zamókł. Co prawda działał, ale przednia "szybka" nad wyświetlaczem była zaparowana. Musiałem wyjąc baterię i zostawić licznik na kilka godzin na słońcu aby wysechł... (mam tez Sigma Sport i ten nigdy nie przeciekł!) Potem były jaja po włozeniu baterii bo licznik nie chciał się normalnie uruchomic , wieszał sie i "zaskoczył" dopiero chyba za 5 razem. Teraz niby działa, ale chyba będę musiał mu na deszcz zakłądac jakąs folię...Poza tym patrzenie wyświetlacz licznika w okularach polaryzacyjnych jest niezbyt przyjemne, gdyz widac tęczowe plamy (jakich przez te same okularyt nie widziałam w żadnym innym wyświetlaczu, czy to zegarka czy telefonu....). tak więc chyba firma Trelock niezbyt przejmuje się klientami z Polski, gdyż znalazłem w necie taki oto ciekawy temat http://www.napieraj.pl/xoops/modules/newbb...p;topic_id=1871 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...