luke93 Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 PSTRYKAJĄCY SUPORT Mam problem, za każdym razem jak pedałuję w suporcie słychać dziwne pstrykanie. W poniedziałek wiozę rower do serwisu, ale w weekend chcę jechać na rower... Moje pytanie brzmi: Czy można przejechać ~50km z pstrykającym suportem bez żadnych konsekwencji, czy nic nie stanie się z suportem? Wielkie dzięki!! ~Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzik91 Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Upewnij sie czy to na pewno suport może to po prostu nie dokręcone korby ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke93 Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 OK DZIĘKI A jeśli to suport to czy mogę jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzik91 Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Możesz . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 To zależy....jeśli "pstrykanie" spowodowane jest tym że miski suportu są nie dokręcone to absolutnie jeździć nie powinieneś bo dźwięk spowodowany jest przeskakiwaniem miski po gwincie...no i w efekcie można zniszczyć gwint w ramie co później będzie ciężko naprawić a przeważnie tego się już nie naprawia... Sprawdź poprzez próbę poruszenia korbami prostopadle do korby czy są luźne lub czy widać, że miska ma pewien luz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke93 Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 OK WIELKIE DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.