luke93 Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 KROSS LEVEL A4 '08 Niedawno kupiłem Krossa Level A4 '08 i ciekaw jestem waszych opinii na temat tego roweru. Co dobrego, co złego, co wogóle nie potrzebne. http://www.kross.pl/536-g417-k205-level_a4.html <-- Link to strony z rowerem Proszę o rady dot. tego roweru. Wielkie dzięki, ~Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Jak kupiłeś rower to po co chcesz znać opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wyszukiwarka nie gryzie A o tym rowerze zdaje się był już niejeden temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Jak dla mnie to kiera do wymiany i bardzo słabe koła moje już drugi raz do cętrowania ale to chyba zależy od wagi bikera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlisek Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Po pierwsze to wydaje mi sie, ze opinie o sprzecie zbiera sie przed jego zakupem a nie po. Po drugie tematow na temat tego roweru bylo juz kilka. Posiadam tego krossa od roku, jezdze duzo, i tak jak na poczatku mialem o nim bardzo dobra opinie, tak teraz chce TO jak najszybciej sprzedac. Dlaczego? To co robi forma kross to porazka. Rowere skrecony fatalnie. Na ramie bylo napisane zamiast KROSS, SSOSS !!!! Jaka firma pozwolila by sobie na takie cos? Chyba tylko Kross. Gwarancja? W serwisie totalnie nie maja pojecia o rowerach... Wymiana czegokolwiek? Nie ma takiej opcji... Zawsze wymysla cos, zeby tylko splawic. Rama... rdzewieje szybko, slaby lakier. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.