rObO87 Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 forum jest od dyskutowania, a nie od narzekania na to jaki świat jest zły i nie dobry racja więc, kontynuując: Jak dla mnie wódka i piwo są do kasacji, ale nad winem się zastanawiam. Czy jego smak by się zmienił, jak by "wyssać" z niego %? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Drogi Robo... prohibicja? Trzeba patrzeć na siebie a nie na innych, a niech się taki i nawet zabije co Ci do tego? Jego sprawa co robi.. no chyb, że np. to Twoja dziewczyna by była to wtedy reaguj. Ale tak to nie ma sensu.. człowieka nie zmienisz. Alkohol jest dla ludzi, po to go wymyślono.Ktoś po % bawi się lepiej? Nie powiedziałbym. Należy pić z umiarem bo jak widzę gdzieś synków w moim wieku nawalonych tak, że o własnych siłach nie mogą iść to wstyd aż. Jak wg. Ciebie miałaby wyglądać 18-tka bez alkoholu? Niektórzy są bardzo nieśmiali aby np. poprosić jakąś fajną laskę czyt. dziewczynę do tańca xDDD. Wszystko jest dla ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Na swojej 18-tce tylko RAZ spróbowałem maly kieliszek 40% i do dziś nie rozumeim ludzi którym to smakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Rozwalił mnie kiedyś tekst gościa w TV jak mówił, że musi ograniczyć alkohol bo grubnie. To postanowił ograniczyć do 4 piw dziennie Robo bardzo dużo ludzi po alkoholu zachowuje się normalnie. Zobaczysz przy końcu studiów, że Ci sami ludzie będą pić piwko siedzieć i gadać i już im się nie będzie chciało szaleć. Chlanie tylko usprawiedliwia to co by i tak chcieli zrobić na trzeźwo. Jak wypiją czują się rozgrzeszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Czy zakazanie degustatorom piwa [ 1 piwko dziennie] wieczorem z kolegami na ogródku np. jest złe ? Rozumiem aby się schlać tak aby człowiek nie mógł dojść do domu, zażygać komuś dom etc. Ale czy 1 piwo to coś złego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 decyzja jest ostateczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 racja więc, kontynuując:Jak dla mnie wódka i piwo są do kasacji, ale nad winem się zastanawiam. Czy jego smak by się zmienił, jak by "wyssać" z niego %? dlaczego piwo do kasacji? Co do wina, to idź zapytaj się na forum o winach co oni by Tobie na ten temat powiedzieli, myślę, że w kulturalny sposób by Cię tak pojechali że by się Tobie odechciało takich pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Czerwca 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ja tu widzę, że robo jest za PiS'em... ja nie lubię pisu i nie głosowałem na nich. Generalnie poglądy polityczne etc. nie mają wpływu na uczestniczenie w życiu publicznym... trzeba być tolerancyjnym, ale jak ty ROBO masz takie pomysły, to jestem skłonny dać CI TEGO WYMARZONEGO PRZEZ CAŁĄ OBSŁUGĘ FORUM, BANA'na za głoszenie takich herezji. Podobno masz 21 lat... NIE WIERZĘ W TO... dla mnie udajesz... MASZ 12-13 lat i kompletne zerowe pojęcie o życiu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.