postman Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Siema, jestem Robert , mieszkam na Brodnie, jezdze prawie codziennie , moze stworzymy grupe i bedziemy sie ustawiac na wspolne wypady i wycieczki. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 11 Czerwca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Cześć! Z chęcią na ile czas pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
postman Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 No to fajnie bikergonia, mamy juz prawie team. Wiem, ze lubisz Kampinos, wiec mam nadzieje, ze uda sie cos sklecic.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Też się chętnie podłącze, często mam czas w tygodniu, i w co drugi łykend Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
postman Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Podajcie jakies terminy, ktore beda Wam odpowiadac i moze cos z tego zrobimy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.