MartaFR Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 cze potrzebuję korbę i suport będzie napędzać leaderfox dragstara, kaseta xt (9), łańcuch xt hg93 (9), zastanawiam się nad truvativem: 1) http://www.allegro.pl/item371138881_korba_..._freeride_.html 2) http://www.allegro.pl/item364554382_korba_...2_22_isis_.html suport: giga pipe team dh bo podobno jest najmocniejszy i ma 4 łożyska maszynowe; nie wiem też jaką długość suportu wybrać :/ (opona 2.50) jak widać potrzebuję 3-blatowca do ciężkiego zastosowania... może znajdzie się tu ktoś kto mi pomoże w doborze "pancernej" korby i suportu do 400 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ruktion jest od razu w zestawie z suportem za 260zł i to się bardziej opłaca, a hussefelt 200 bez suportu. Ogólnie korby bardzo podobne do siebie. Z tymże ruktion na howitzera, a hussefelt na isis. Howitzer podobno jest mocniejszy o ileś tam procent od isis'a. Jesli wybierzesz isis to długość suportu najlepiej 113 lub 118 do draga. W przypadku howitzera jest jedna długość + 3 podkładki do regualcji. A nie lepiej 2 blaty + rockring? Oczywiście w zależności do czego ma być sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartaFR Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ruktion jest z alu tv które niby jest sztywniejsze od 61 - tak napisali w opisie tej korby ma niestety strasznie długi suport - 136mm i tylko to mnie martwi , wcześniej miałam 116mm... mimo wszystko kupie ją i zobaczymy co z tego wyjdzie muszę mieć trzeci blat bo bardzo często jeżdżę z xcantrowcami (zawsze mogę go zamienić na /r) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Suport taki długi dlatego, że ma łóżyska na zewnątrz mufy. A tą korbę mam jakieś pół roku i nie narzekam, a myślę, że przy mniej agresywnej jeździe wytrzyma długo i będziesz zadowolona Edit - ajaj, post numer 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morf99 Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A może Deore LX ze zintegrowaną osią ? a jeśli musi być czarna to Hone Ja posiadam Deorke ze zintegrowaną osią i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartaFR Napisano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 mam ją(ruktion) od kilku m-cy i działa bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.