marcin2508 Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Myslałem ze to wina mojej wagi a waze kolo 70kg wiec nie az tak mało, a amor wykorzstuje góra 5-6 cm z 10. Rozkręciłem amora, wyjełem sprężynę i ugiełem go bez niej, a on nadal nie wchodzi dalej niz te 6cm :| czego to moze być wina? jesli mnie pamiec nie myli to rok temu wykorzystywał wiecej skoku. Zaznaczam ze praca amortyzatora jest taka jak od nowosci, tylko co z tym skokiem ? może to wina drugiej goleni z tłumikiem? wyjąc go i sprawdzić jak sie głęboko wejda lagi bez tlumika i sprezyny?
Greg_PL Napisano 10 Czerwca 2008 Napisano 10 Czerwca 2008 Sprawdź tłumik może to jego wina. Tutaj masz filmik jak dostać się do tłumika, kliknij tam gdzie pisze Lock-Out (LO) http://www.srsuntour-tuning-base.com/index...p;postingID=108
marcin2508 Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Napisano 29 Czerwca 2008 Dziś sie wkurzyłem, wyjełem tłumik. W drugiej goleni zostalo wszystko kompletne, i uginam amor, i wykorzystuje caly skok! Wiadomo ze to cos nie tak z tłumikem, ale on jest nieseriwisowalny. Co mozna z tym zrobic? bo 5cm a 10 to roznica. Gwarancja niby jest, ale amora zalewalem olejem i rozkrecalem pare razy wiec po jabkach W razie czego mozna czyms zastapic tłumik czy cos? Jakies pomysly i rady hm ?
Greg_PL Napisano 6 Lipca 2008 Napisano 6 Lipca 2008 A może przeczyść tłumik na tyle ile się da, i nasmaruj. Może coś pomoże jeśli nie to trzeba tłumika szukać nowego, albo sprawdzić jak działa bez niego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.