Beton Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 zamiezam zmienic amortyzator w tym co mam teraz mam rure sterowa ~20cm w RS dart 3 jest ~26cm ? czy to bedzie pasowac? chodzi o kierownice czy niebedzie zawysoko o 6cm??? co mam robic?
maciejtca Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 - zastosowac podkladki (6cm to troszke sporo) - obciac rure do dlugosci odpowiedniej...
tobo Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 rure sie przycina do odpowiedniej dlugosci wg wlasnych potrzeb. mozesz zalozyc nawet taki widelec ale wtedy miedzy na stery a pod mostek kierownicy wkladasz podkladki dystansowe w odpowiednim rozmiarze.
Mod Team bogus Napisano 9 Czerwca 2008 Mod Team Napisano 9 Czerwca 2008 Tak, rurę sterową się przycina do odpowiedniej długości chyba, że chcesz mieć komin w rowerze.
Beton Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Napisano 9 Czerwca 2008 Tak, rurę sterową się przycina do odpowiedniej długościchyba, że chcesz mieć komin w rowerze. wlasnie chuialem tego uniknac dzieki za pomoc
uchmanek Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 jesli nie chcesz przycinac rury, to podkladki dystansowe daj nad mostkiem. kiera bedzie na starej wysokosci.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.