Skocz do zawartości

[Korba i suport] do 200zł

pawlo007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem waszym nowym użytkownikiem i mam następujący problem. Chce kupić korbę i suport do mojego roweru (giant boulder-tak sie chyba pisze?) mam do wydania około 200 zł i zastanawiałem sie nad:

http://allegro.pl/item373464081_suport_tru...pe_team_sl.html

a co do korby to nie dokonałem jeszcze wyboru.

Co to są te szerokości i jak to zmierzyć??

wiem już że trwalsze są korby z mocowaniem na taki sześciokąt(nie znam fachowego nazewnictwa) i taką mam zamiar kupić.

Proszę o pomoc

W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać a na pewno odpowiem.

Napisano

Wybaczcie ale czas mnie naglił.

No więc jeżdżę głównie po różnego rodzaju drogach nieutwardzonych(piach, błoto, szuter, rzadko asfalt)

Jeżdżę dużo około 5 000 km na sezon ( w tym roku będzie chyba mniej z powodu tej naprawy:/ )

________________________________________________________________________________

_______

A powie mi ktoś jeszcze czy te wszystkie korby są takie że pasują do wszystkich rowerów w tym do mojego??

A powie mi ktoś jeszcze czy te wszystkie korby są takie że pasują do wszystkich rowerów w tym do mojego??

Napisano

Mam jeszcze pytanie dotyczące łańcucha. Czym różni sie łańcuch Łańcuch deore Hg-53 + PIN HG53 BIKESTACJA od Łańcuch deore LX Hg-73 + PIN HG73 BIKESTACJA(chodzi mi o te pogrubione cyfry).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...