Gonzo2 Napisano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Cześć, mam problem który mnie strasznie denerwuje. Mianowicie lewa manetka lx wpada w wibracje. Pomaga położenie ręki czy samego kciuka na niej- wtedy brzęczenie zanika. Rozkreciłem manetke ale nic tam nie widze specjalnego. Ma ktoś z Was jakiś pomysł? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Jak , nie zaleznie od tempa jazdy itd to ciagle brzeczy ? ;] , moze srubka luzna i tyle , moze cos innego , a moze ma min luz na dzwigni i wpada w wibracje poprostu , troche ciezko idzie to sobie wyobrazic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Czerwca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A może wskaźnik przełożeń się trzęsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Mam to samo. Szybka zakrywająca wskaźnik jest wciskana. Przy pewniej prędkości wytwarza się rezonans Paznokciem spróbuj posunąc tą szybkę lewo albo prawo. Lekko się przesunie i przyblokuje i już Możesz spróbować glutem przykleić, ale uważaj bo on paruje i Ci uwali manetkę. Więc lepiej po prostu lekko docisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Od jakiegos czasu też mi coś brzeczy, ale nie wiem co, sprawdze moje manetki, moze to one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.