uchmanek Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Gdzie mozna dostac haki do ram cube? konkretnie do ltd pro. wroclaw i okolice lub polski net. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkazik Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Wydaje mi sie, ze takie same haki sa w Radonach. Zobacz centrumrowerowe.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 zobacz w koenigserwis na hallera maja Cuba powinni miec i hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Gdzie mozna dostac haki do ram cube? konkretnie do ltd pro. wroclaw i okolice lub polski net. Skiteam. Cena zabija. Do LTD z 2006 r 70 zł :/. Zresztą mam wrażenie, że cube robi interes na hakach, bo te co montują są badziewne. Najlepiej by było z nierdzewki dorobić, tylko przy takim kształcie to może być nieco trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 ja kupilem w Dreznie za 4 eur a do ramy dostalem i tak zapasowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 w koenigserwis chca 100pln. skiteam na granicznej twierdzi, ze nie ma ani haka, ani mozliwosci sprowadzenia. do CR trzeba bedzie zadzwonic, bo na stronie nie ma. maciejtca: mozesz wrzucic zdjecie tego haka? moze jest taki sam. moze jeszcze jakies propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 spoko, zrobie wieczorem zdjecie... jak na zlosc to rozwailem swojego na maratonie w gluszycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasiek99 Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 i jak z tymi hakami co Cubow ? Ja tez wlasnie uszkodzilem swoj lacznie z przerzutka, tez na maratonie Nigdzie ich nie moge znalezc, cos sie dowiedziales moze ? Cube Acid rocznik tak na oko 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 we wroclawiu nie ma, w necie tez nie widzialem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2008 w koncu udalo mi sie kupic . za 40pln w harfie (pozdrawiam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.