Skocz do zawartości

[Kalisz-okolice] wspolna jazda

tobiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chyba tak, przejezdzalismy przez ostrow w niedziele

PMichalak postaram sie Cie nawiedzic w przyszlym tygodniu (Wczesniej napisze jakies info na priv)

Napisano

Tobiasz: odezwij się jakbyś jechał, już dawno w tamtych okolicach mnie nie było.

bartek_1990: znasz teren na południe od Ostrowa? Okolice podobają mi się ale nie znam tras, jakbyś kiedyś (piątki i weekend) miał czas to może pokażesz mi gdzie warto jeździć?

Pzdr.

Napisano

Jak bardzo na południe? :) Trasy co nieco znam ogólnie jakieś asfalty, trochę mniej terenu. Głównie Antonin, Mikstat i Chynowa. W każdym razie zgubić sie nie powinienem :(

A tak przy okazji, to jedzie ktoś kiedyś do Kobylej Góry :D ?

Napisano
  bartek_1990 napisał:
Jak bardzo na południe? :) Trasy co nieco znam ogólnie jakieś asfalty, trochę mniej terenu. Głównie Antonin, Mikstat i Chynowa. W każdym razie zgubić sie nie powinienem :(

A tak przy okazji, to jedzie ktoś kiedyś do Kobylej Góry :P ?

No właśnie o te tereny mniej więcej mi chodzi, chociaż nie lubie asfaltu. Co do Kobylej to popieram Tobiasza, milo wspominam tą wycieczkę :D

Napisano

W ramach odświeżenia pamięci pojechałem sobie dzisiaj na Kobylą Górę, zachaczyłem też o Bałczynę. Nie miałem problemu ze znalezieniem trasy bo wybrałem znaną, najkrótszą wersje. W sumie zrobiłem 120km, ale wiatr mi trochę przeszkadzał :/

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jak tam Tobiasz? Przejeżdzasz gdzieś w moich okolicach? Mam teraz całe dni wolne, można by było przejechać pare km razem. W jakich koszulkach jeździsz? :) Pewnie Cię gdzieś tam już spotkałem...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Halo halo, czy są jacyś zainteresowani sobotnim wypadem w okolice Konina, w trójkę startujemy z Jarocina o 9, około 10:30 możemy się spotkać w Choczu(y). Proponuję, żeby osoby zainteresowane skontaktowały się z Tobiaszem.

Napisano
  martwa wiewiórka napisał:
nie w trójkę a w czwórkę Wojtasin :D

Hmmm... a kto ten czwarty?

Aaaaaaaaaaaa, ja głupia ci.., zapomniałem dodać, że w Chocz(u/y) dołączy do nas Tobiasz :)

Napisano

w dniu dzisiejszym cztery osoby z Kalisza jadą do Powidza (ja również) na objazd trasy maratonu, pobyt najprawdopodobniej do niedzieli. Jakby ktoś się chciał z nami skontaktować, to myślę że Tobiasz poda namiary na mnie/nas. Pozdro!

Napisano

Dziękuję Michałowi :) za dzisiejsze poprowadzenie części wycieczki i za wskazanie nalesnikarni! Naprawdę świetnie znasz swoje tereny:D

Było super, w drodze powrotnej nie obyło się bez zabładzenia no i złapal nas deszcz, ale żeśmy zdążyli na pociąg.

W Jarocinie stukneło nam 227 km chyba około, więc grzecznie wróciliśmy pociągiem....

Pozdrawiam!

• 2 lata później...
Napisano

witam,

w weekend zawitam do Kalisza z rowerem(szosa), może macie jakieś propozycje na ciekawą trasę? Z okolic znam tylko drogę do Gołuchowa i na Szałę :D

Napisano

Dzisiaj zaliczyłem Gołuchów i trochę pokręciłem się po mieście. Ogólnie było fajnie, tylko strasznie wiało na trasie, do tego o mało nie zostałem skasowany przez busa na rondzie. Gość się zagapił i nie zauważył mnie :wallbash:

Brak mi pomysłu na niedzielę, może ktoś coś podpowie?

Napisano

W niedzielę zapraszamy o 10 na rynek do Ostrowa, cotygodniowy wspólny niedzielny trening na szosie :)

A jak coś samemu chcesz pokręcić, to polecam Mikstat i okolice :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.