Rapek Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 prosze o komentare i o ocene roweru 2006 GT Chucker 3.0 www.sportzakupy.pl/szczegoly_produktu,GT-008,51,44,44,1.htm Mi sie bardzo podoba a wam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Do czego rowerek ma służyć? Bo rama dość specyficzna. Pozdrawiam P.S.No ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapek Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 tak do skokow troszku i do jazdy 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freddy Napisano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Zastanawiam się właśnie nad kupnem tego roweru mam 178 cm wzrostu i 65 kg wagi czy będzie on dla mnie odpowiedni. Myślę tutaj o jeździe wyłącznie po mieście tj. schodach, murkach itp. i czy można na nim wykonywać 1-1,5 metrowe dropy. Nie znam się na rowerach więc nie wiem czy ten rower będzie odpowiedni do jazdy po mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podnietek Napisano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 i czy można na nim wykonywać 1-1,5 metrowe dropy. Nie znam się na rowerach więc nie wiem czy ten rower będzie odpowiedni do jazdy po mieście? Wez, chlopak, przemysl czy wiesz na co sie porywasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 jak by wymienił koła i amortyzator, to myśle ze rama by wytrzymała takie dropiki... ale proponuje zacząć od krawężnika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freddy Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No właśnie na wielu forach już czytałem że amor w Chucker,ach 3.0 to najsłabszy punkt tego roweru. Moglibyście mi zatem poradzić jakiś dobry amor tak do 350 zeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 2 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 ja mam gt chuckera1.0 ale z 2005, i spokojnie wytrzymuje 1,5 skoki(czasem koła trzeszczą, ale da się przeżyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.