KAZUMI Napisano 5 Czerwca 2008 Napisano 5 Czerwca 2008 Witam Jest akcja Zbieramy podpisy na petycji skierowanej do władz SKM w Trójmieście o darmowy przewóz rowerów i wózków przez cały rok a nie tylko w sezonie wiosenno letnim. Link do petycji http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=3212 Z góry dzięki za wsparcie
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Czerwca 2008 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2008 Szym! A gdzie Twoj podpis??? OSTRO! I.
KAZUMI Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Napisano 5 Czerwca 2008 Mój już został złożony na papierze Nie wypada sie dwa razy podpisywać
Grabarz Napisano 11 Czerwca 2008 Napisano 11 Czerwca 2008 Ja się podpisałem kilka dni temu, ale ani nie pojawiłem się na liście, ani nie otrzymałem maila do autoryzacji podpisu
KAZUMI Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Napisano 12 Czerwca 2008 No właśnie ja tego zbytnio nie kumam bo mama sie podpisała i jej nie ma a w tym samym momencie kumpela sie podpisywała i jest. Będę musiał napisać coś w tej sprawie
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Czerwca 2008 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2008 Klaniam, Jak podalem adres zwrotny na Tlen to nic nie dojszlo, na Gmaila bez problemu... Takze cos musi byc na rzeczy... Ale z drugiej strony Tlen to spamerski portal wiec moze z zalozenia nie wysylaja tam? OSTRO! I.
KAZUMI Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Napisano 12 Czerwca 2008 Na tlenie sprawdź w spamie tam to może być
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Czerwca 2008 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2008 Myslisz ze tylko Ty jestes taki sprytny? Sprawdzalem! Nie bylo OSTRO! I.
KAZUMI Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Napisano 12 Czerwca 2008 Myślałem że tak Na razie sprawa z tymi pod twierdzeniami jest w toku i staramy się to zbadać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.