luke93 Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam, planuję kupić rower i nie do końca wiem jaki wybrać. Nie jestem ekspertem, powiem więcej - słabo znam się na rowerach. Nie szukam roweru dla ekspertów. Chcę kupić nowy Unibike Evolution '08 i proszę o jakieś opinie na jego temat. Tutaj zamieszczam link do strony internetowej z właśnie tym modelem: http://www.unibike.pl/evolution.html Proszę powiedzcie, co myślicie. Dziękuję, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Evolution, do jazdy rekreacyjnej nie jest zły, ale za taką cene, na allegro znajdziesz wg mnie dużo lepszego Krossa Levela A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke93 Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Dziękuję, jakieś inne sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.