J23pl Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Witam! Poszukuję osłony łańcucha przykręcanej do przedniej zębatki. Powiedziano mi, ze sprawa jest beznadziejna - może ktoś z Was wie, gdzie to ustrojstwo kupić najlepiej przez Internet. Pozdrawiam J23
daVe Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 A o jaką osłonę dokładnie chodzi? O tą którą przykręca się do największej zębatki w korbie? Bo jeśli tak, to u mnie leży niepotrzebna osłona zdjęta z Truvativa IsoFlow, więc możemy się jakoś dogadać
J23pl Napisano 3 Czerwca 2008 Autor Napisano 3 Czerwca 2008 Niestety - osłona trzymała sie na czterech śrubach wkręcanych bezpośrednio w zębatkę, a na korbie nie ma śruby więc nie da rady dopasować, ale dzięki za dobre chęci. Witek
QWEY564 Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 co to za korba?? w necie są uniwersalne osłonki na blat... u mnie leży gdzieś w domu osonka od alivio-acera sprzed kilku lat na 4 śruby do blatu ale chyba w częściach... a dlaczego sprawa ma być beznadziejna/? http://www.bigbike.opole.pl/pokaz.php?kid=93
J23pl Napisano 3 Czerwca 2008 Autor Napisano 3 Czerwca 2008 Z tego co przypuszczam to jest shimano jak cały osprzęt - to rowerek Pegasus i coś mi sie wydaje, że znalazłem identyczną jak miałem w podanym wyżej sklepie - dziękuję bardzo - z tą beznadziejna sprawą to były słowa sprzedawców, a że ja im z reguły nie wierzę, dlatego zapytałem Szanowne Grono i nie zawiodłem się. Dziękuję jeszcze raz. Pozdrawiam Witek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.