Mryous Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam Mam pytanie, kupiłem korbę Deore LX Hollowtech II (2008), założyłem, ale zębatki są niebezpiecznie blisko ramy. Chwilowo nie mam podkładek (mufa 73mm), a jeśli włożę jedną, to oś suportu nie będzie "dochodzić" do końca otworu w lewym ramieniu (zostanie ok 2-3mm do krawędzi gwintu w ramieniu korby). Czy tak powinno być, i nie będzie niebezpiecznie, ani nic? Prosiłbym o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ja mam korbę XT ChollowTech II 2008 i z lewej strony mam 2 czarne podkładki, a z lewej jedną. Jak korba była montowana to z lewej strony też niedoszła do "końca". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 na mufę 73mm stosujesz jedną podkładkę od strony tarcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Zrób tak jak piszą w instrukcji montażu, 1 podkładka od strony koronek i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.