kamykyo Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Interesuje mnie czy gdzieś w Warszawie jest taka wypożyczalnia? Najbardziej zainteresowany byłbym bagażnikiem montowanym na hak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carbox Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Zapraszamy do nowo otwartej wypożyczalni bagażników, boksów oraz fotelików samochodowych „CAR-BOX” w Chotomowie. Posiadamy sprzęt najwyższej jakości między innymi firmy Thule. Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie www.car-box.pl lub pod telefonem: 500 208 730 500 208 731 Ania i Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 oo przydałaby sie lepsza reklama... Na majowke musiałem skompresować 4 rowery do bagażnika a jakbym wiedzial to bym wypożyczyl bagaznik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackDaniels Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Jest też wypożyczalnia box4car w Łomiankach korzystam zima i latem. bazują tylko na firmie THULE wystarczy w google wpisać box4car Jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GustawGTR Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Skoro Panowie się ładnie zareklamowali to i ja zapraszam do Wypożyczalni Bagażników www.Gustawtravel.pl Posiadam bagażniki do transportu rowerów (platformy rowerowe) oraz bazowe jak i autoboksy. Bazuję na bagażnikach AMOS a że sam jestem Bikerem to dla rowerzystów przygotowałem 5% zniżki na wejściu oraz kartę Stałego Klienta. Działam na Targówku na Pożarowej. Zapraszam Kolegów i Koleżanki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wypozyczalniaboxow Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam serdecznie, www.wypozyczalniaboxow.pl 504 70 60 89 biuro@wypozyczalniaboxow.pl dojazd do klienta na terenie Warszawy i okolic. Zapraszamy Państwa do wypożyczalni boxów, bagażników bazowych oraz uchwytów narciarskich najwyższej jakości - firmy THULE. Jeżeli: - Nie masz gdzie przechowywać BOX-a lub nie opłaca Ci się go kupować. - Lubisz podróżować w komfortowych warunkach i nie martwić się tym, że nie masz gdzie ulokować potrzebnych Ci rzeczy. - Będziesz wykorzystywał swój BOX tylko przez 2-3 tygodnie w roku. - Jeździsz samochodem służbowym lub często zmieniasz auta. - Spędzasz aktywnie czas tak w lato jak i w zimę i cenisz sobie posiadanie własnego roweru czy sprzętu narciarskiego. Dlatego skorzystaj z naszej oferty wypożyczenia sprzętu i ciesz się zasłużonym wypoczynkiem. Thule ProRide 591 - Najwygodniejszy i najbardziej stylowy sposób przewożenia roweru na dachu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.