Skocz do zawartości

[wypożyczalnia] bagażników do przewozu rowerów Warszawa

kamykyo

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Zapraszamy do nowo otwartej wypożyczalni bagażników, boksów oraz fotelików samochodowych „CAR-BOX” w Chotomowie.

Posiadamy sprzęt najwyższej jakości między innymi firmy Thule.

Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie www.car-box.pl lub pod telefonem:

500 208 730

500 208 731

Ania i Przemek

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Skoro Panowie się ładnie zareklamowali to i ja zapraszam do Wypożyczalni Bagażników www.Gustawtravel.pl Posiadam bagażniki do transportu rowerów (platformy rowerowe) oraz bazowe jak i autoboksy. Bazuję na bagażnikach AMOS a że sam jestem Bikerem to dla rowerzystów przygotowałem 5% zniżki na wejściu oraz kartę Stałego Klienta. Działam na Targówku na Pożarowej.

Zapraszam Kolegów i Koleżanki..

• 6 miesięcy temu...

Witam serdecznie,

www.wypozyczalniaboxow.pl

504 70 60 89

biuro@wypozyczalniaboxow.pl

dojazd do klienta na terenie Warszawy i okolic.

Zapraszamy Państwa do wypożyczalni boxów, bagażników bazowych oraz uchwytów narciarskich

najwyższej jakości - firmy THULE.

Jeżeli:

- Nie masz gdzie przechowywać BOX-a lub nie opłaca Ci się go kupować.

- Lubisz podróżować w komfortowych warunkach i nie martwić się tym, że nie masz gdzie ulokować potrzebnych Ci rzeczy.

- Będziesz wykorzystywał swój BOX tylko przez 2-3 tygodnie w roku.

- Jeździsz samochodem służbowym lub często zmieniasz auta.

- Spędzasz aktywnie czas tak w lato jak i w zimę i cenisz sobie posiadanie własnego roweru czy sprzętu narciarskiego.

Dlatego skorzystaj z naszej oferty wypożyczenia sprzętu i ciesz się zasłużonym wypoczynkiem.

Thule ProRide 591 - Najwygodniejszy i najbardziej stylowy sposób przewożenia roweru na dachu

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...