fallout Napisano 30 Maja 2008 Napisano 30 Maja 2008 kto się wybiera z forumowiczów? może jakieś znaki rozpoznawcze będziecie mieli co by się poznać? ekipa z Tczewa zawita
Myszek Napisano 30 Maja 2008 Napisano 30 Maja 2008 ja bede bez znaków rozpoznawczych zreszta tyle osob bedzie ze ciezko kogos znalesc..
Jaca_Sopot Napisano 30 Maja 2008 Napisano 30 Maja 2008 może i ja wpadne, żółty endurak z białym amorkiem to ja
KAZUMI Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 Mnie pewnie będzie można zobaczyć na scenie przy alleycacie:P (jak by co to zielone Ostre). Dziewczyna z Tczewa tez przyjedzie
fallout Napisano 1 Czerwca 2008 Autor Napisano 1 Czerwca 2008 niestety ale mnie dziś nie będzie, wiecie może kiedy będzie następna masa?
KAZUMI Napisano 1 Czerwca 2008 Napisano 1 Czerwca 2008 Sama impreza wypadła fajnie nie wiem ile ludzi było ale około 5 tysięcy może nowy rekord Za rok ? Może będzie coś wcześniej ale to się jeszcze okaże
Kubolt Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 No było bardzo fajnie, i zostalismy zauważeni przez prowadzacego : "Pozdrawiam Tczew i całe Kociewie"
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Czerwca 2008 Mod Team Napisano 11 Czerwca 2008 ekhem... Nie zebym sie czepial ale WPR to nie bardzo MK. Impreza szczytna i wogole, kol. Kazumi zaangazowany dzialacz ze tylko mu dziala brakuje ale masy krytyczne to pamietam w Gdyni sie ustawialo. 100% nielegalnie, najwiekszy wyczyn jaki widzialem to zakorkowanie Swietojanskiej od Zwirki i Wigury do prawie Skweru Kosciuszki A'propos... odbywaja sie jeszcze Masy w Gdyni? Dawno juz nie zagladalem na forumtrojmiasto takze nie bardzo jestem w temacie... OSTRO! I.
KAZUMI Napisano 12 Czerwca 2008 Napisano 12 Czerwca 2008 Warszawska masa też może nie być już masą bo jest zawsze w obstawie policji i za zgodą miasta Jest to forma masy krytycznej ale legalna W Gdyni nie ma mas już od ho ho i jeszcze trochę. Ale za to może będzie coś w Tczewie ale raczej legalny przejazd B)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.