Qba66 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 Myślę, że nie ma co się obawiac o nieczyste zagrywki ze strony bike-center.pl. Ja po prostu nie miałem już siły dłużej czekac, a że nic nie wpłacałem to telefonicznie umowa została rozwiązana. Mnie maksymalny rozmiar tarczy 180mm nie straszny bo taką własnie mam na przodzie i większej miec nie zamierzam. Także trzymam kciuki za szybką transakcję i pozdrawiam
Adamos05 Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 No to rozwiązaliście mój problem z wyborem widelca. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad Revelation do mojego Amstaffa żeby zrobić z niego poważniejsze enduro a tutaj takie pozytywne opinie...Tylko że mnie korci bardziej wersja ze stalową sprężyną, głównie dlatego że U-turn ma tam 85-130 a nie 100-130 jak w Air no i jakieś większe zaufanie mam do stali niż ewentualnych nieszczelności w powietrznej wersji...wiecie może jak jest z zamianą seryjnych sprężyn na miększe?? bo pod moją wagę 62 a z ekwipunkiem na cały dzień góra 67 to seryjne sprężyny chyba będą za twarde.
tobo Napisano 16 Czerwca 2008 Napisano 16 Czerwca 2008 zapytaj w harfie czy posiadaja zamienniki i ile kosztuja.
dobry Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Sorry za off... Jak ci się śpieszy, spróbuj zlicytować tego (sprawdzony sprzedawca kupowałem u niego) wysyłka tylko 8 Euro + przelew :http://cgi.ebay.pl/ROCK-SHOCK-REVELATION-4...ShippingPayment Rulez, mówisz, że kupuwałeś. Mógłbyś mi powiedzieć czy ta cena, która jest tam podana to już cena z VATem i innymi pierdołami? W jaki sposób płaciłeś? Jeżeli nie trzeba wnosić jakichś dodatkowych opłat to cena jest bardzo atrakcyjna. W USA w niektórych sklepach można zamówić REVELATION za 400 - 450 dolarów za AIR U-TURN. Akurat u mnie w pracy sporo wyjazdów służbowych do USA ostatnio, ale nie wiem czy ktoś znajdzie taką walizę (prawie 80 cm długości) żeby móc przywieźć, a mnie najprawdopodobniej nie wyślą tym razem:-( A tutaj proszę - ciekawa alternatywa :-) A jak uważacie, który pracowałby lepiej - Air U-Turn czy U-Turn ze stalową sprężyną? Masa nie ma dla mnie większego znaczenia ...
Andref Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Można też zamówić w chainreactioncycles wersję 409 Air U-Turn za 300 funtów, czyli ok 1300pln. Wysyłka za friko, więc dochodzi tylko koszt międzynarodowego przelewu. I przynajmniej nie ma problemu z gwarancją.
mucher Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Sorry za off... Rulez, mówisz, że kupuwałeś. Mógłbyś mi powiedzieć czy ta cena, która jest tam podana to już cena z VATem i innymi pierdołami? W jaki sposób płaciłeś? Jeżeli nie trzeba wnosić jakichś dodatkowych opłat to cena jest bardzo atrakcyjna. W USA w niektórych sklepach można zamówić REVELATION za 400 - 450 dolarów za AIR U-TURN. Akurat u mnie w pracy sporo wyjazdów służbowych do USA ostatnio, ale nie wiem czy ktoś znajdzie taką walizę (prawie 80 cm długości) żeby móc przywieźć, a mnie najprawdopodobniej nie wyślą tym razem:-( A tutaj proszę - ciekawa alternatywa :-) Jak to na ebayu - pewnie już z pierdołami. Tylko trzeba doliczyć koszty przelewu zagranicznego pewnie (bo w Niemczech - tak jak u nas - przelewy popularniejsze niestety niż Paypal) no i wysylki (moja Reba kosztowala chyba ok. 18 EUR GLS-em). A co do rozmiaru amora w walizce - powietrze można spuścić i wtedy golenie się schowają (przerabiałem temat przy Rebie, ale w końcu kupiłem w Dojczlandzie). I oczywiście okazało się, że miesiąc poźniej i tak miałem możliwość przywiezienia jej osobiście
jerry1234 Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Napisano 19 Czerwca 2008 co myślicie o tym ? http://allegro.pl/item382801068_marzocchi_...tst2_140mm.html nadaje się do ramki tej ? http://www.zasada-rowery.pl/rowery_518.php Dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.