yagoolar Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam. Będę startować w Nałęczowie po raz pierwszy. Nie znam trasy i liczę na wsparcie koleżanek i kolegów w zakresie doboru ogumienia: Michelin XC Dry czy Schwalbe Fast Fred? A może zapowiada się zmiana pogody i coś z grubszym bieżnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczy Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Na FF też przejedziesz, bo ciepełko jest to będzie sucho Ale większy trochę bieżnik też nie będzie wadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yagoolar Napisano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Dzięki. Ja wiem, że na oponach na błoto też przejadę. Chodziło mi raczej o to, czy tam twardo. Jeśli jest nawet trochę piasku, nie przeszkadza - dam radę. Skody i tak nie wygram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 2 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2009 W zasadzie podłączę się pod temat chociaż chodzi mi o Olsztyn - pytanie do tych którzy już oblecieli trasę. Mam do wyboru komplety Maxxis Ignitor2,1 Impac Crossway 2,1 oraz Nokian X-Track 2,1 co z tego założyć na Olsztyn lub ewentualnie jaki mix. Jaka nawierzchnia na trasie? organizator pisze że trasa na pewno będzie szybka czyli rozumiem że będzie twardo? Z góry dzięki i do zobaczenia na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANCLERZ111 Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Jeżeli chodzi o opony to polecam Ci założenie maxxis ignitor 2.1 Sam użytkuję takie. Byłem na nich na bikemaratonie w Jakuszycach. Szybki maraton, twardo tam. Nie zabrakło błotnego single tracka gdzie oponki doskonale sobie radziły!!! polecam je!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.