Kasumi Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dzisiaj mnie ten temat zaintrygował.Czy jeśli mam amor Rock Shox'a np 85-130 U-Turn to czy jeśli "skręcam" go do tych 85 mm zmniejszam jego wysokość czy tylko długość skoku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zmniejszasz wysokość, a zarazem skok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Raczej logiczne ze jeżeli zwiekszysz skok to wysokosc amortyzatora tez sie zmieni :turned: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zmienia wysokość widelca. Kasumi chyba zastanawiał się czy nie zmienia wysokości, tylko maksymalne ugięcie amortyzatora, ale tak nie ma. Rozwiązanie raczej nie miało by sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 O właśnie Robercie o to mi chodziło,czy wraz ze zmniejszeniem stopnia ugięcia zmniejsza się długość całkowita amora,dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.