Duch Napisano 27 Maja 2008 Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 W piątek 30.05.2008 Odbędzie się pierwsza legalna masa krytyczna w Zielonej Górze. Start o 17 z pod pomnika na placu Bohaterów więcej info na http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,5243392.html Niech będzie nas masa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 A w 2010r. na kiedy planowana jest Masa Krytyczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 hmma w Krk są bo jakiś czas tu mieszkam i jakoś cicho o tym było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 to jest pytanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 pytanie retoryczne , połączone ze stwierdzeniem faktu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 na krakowskich scieżkach rowerowych są wymalowane szablony kiedy , gdzie i jak . w wielu miejscach , na słupkasch sygnalizacji świetlnej w okolicahc scieżek czesto można spotkac wlepki masy krk. jeden z odcinków rowerowego programu na tvp1 był w całości poświęcony krakowskiej masie(wszystkie odcinki sa/były na itvp.pl) , w necie było (może nadal jest forum/strona masy, dawno nie byłem) kiedys jak jexdziłem , w lecie było po ok 200 luda , w zimie troch egorzej w w frekwencją.teraz nie wiem jak jest bo jakos sie nie składa zeby trafić z wolnym czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 gdy ty krakowiak? Może kiedyś się ustawimy żeby pomęczyć nasze maszyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 krakowiak z odzysku . pewnie, czemu nie , tylko niech ten syf zejdzie bo sie odechciewa. dobra nie zasmiecajmy ludziom topa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ja z kolei krakowiak z adopcji jestem z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Tym razem już trzecia masa odbędzie się w piątek w ZG. Oby tylko była pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.