ukaniex Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Czy ktokolwiek słyszał lub korzystał z usług owego sprzedawcy? http://www.cambriabike.com/ Jestem ciekaw gdyż przeglądając ofertę stwierdziłem iż mają dużo taniej niż w rodzimym kraju . Przykład: http://www.cambriabike.com/shopexd.asp?ID=49556 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Temat odświeżam. Chciałbym się wstępnie zorientować czy byliby chętni na wspólne zakupy [najlepiej z w-wy]? Póki co zadeklarował się MarcinGoluch i tobo [jakiś czas temu]. Ponieważ przesyłka do Polski [chyba jako jedyny kraj eu. śr-wsch.] nie jest możliwa to większe zakupy prawdopodobnie nakłoniłyby sprzedawcę do takowej wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ja to tylko taką drobną rzecz ewentualnie: PARK TOOL AV-1 AXLE VISE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Zakupu dokonalibyśmy za 2-3tyg. Tobo ma kanał przerzutowy i może sprawniej wszystko się odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 :-) Dajcie znać jak już będziecie się szykowali do zamówienia. :-) Może jeszcze na coś drobnego się skuszę. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Póki co w raz ze mną o Anulcią jest 3 interesantów! Im więcej tym lepiej dla nas gdyż korzystne rabaty może się wytarguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ja też jestem chętny. Daj znać kiedy dokładnie robicie zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.