mrsandman Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam Zamierzam kupić te butki speca i mam do Was pytanie. Czym się różnią te dwa modele i czy warto dopłacać 30zł Wcześniejszy rocznik za 270zł http://www.rowerowysklep.com/product_info....roducts_id=1937 Tegoroczny model za 300zł http://www.rowerowysklep.com/product_info....roducts_id=3125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G@CIOR Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Mam model 08 tych Speców i chyba różnią się od poprzedniego rocznika tylko design'em (nowszy model w okolicach kostki nie ma tego miękkiego materiału takiego siateczkowatego, tylko jest taki wzorek srebrno-czarny) No i klocki na podeszwie są trochę inne. Jak chcesz to mogę zrobić jakieś foty dokładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczy Napisano 27 Maja 2008 Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dokładnie, zmienili wygląd tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mico102 Napisano 27 Maja 2008 Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Mam starszy model i jestem b. zadowolony. Klocki się dość szybko ścierają, ale to zapewne dlatego że trochę w nich chodzę. Polecam jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilosa Napisano 28 Maja 2008 Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Podłączam sie do tego tematu i mam pytanko co sądzicie o butach SCOTT MTB http://www.zuchlinski-sklep.com.pl/index.p...amp;prod_id=488 rozważam ich zakup . Ich cena to 275zł w podobnej cenie mozna dostac SHIMANO M122 tyle że teraz sa problemy z dostawami shimano i ciężko je gdziekolwiek znalezc. Jeszcze jednym argumentem przemaiajacym za SCOTTem w moim przypadku jest fakt że sa one dostępne na miejscu moge przymierzyc i dopasowac rozmiar jesli chodzi o inna firme musiałbym zamawiac z neta. Czy warto je kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 28 Maja 2008 Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 te wcześniejsze chyba są cięższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamm84 Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 mam ten model 3 lata, klocki ścierają sie migiem, rzepy trzymają jak nowe, nadają się na szerokie stopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilosa Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 właśnie nie dodałem że mam szeroką stope także myśle że dokonałem dobrego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pogromca0szos Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Mam model wyżej i jestem bardzo zadowolony. Spec robi naprawdę dobre buty. Jedyna wada to szybko ścierające się korki, może dla tego, że chodzę dużo po asfalcie, ale kolega w adidas'ach ma mniej starte, chociaż przejechał dużo więcej. Wie ktoś może, gdzie można kupić takie korki ? Czy pasują takie od butów piłkarskich ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.