verul Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 Gdzie mozna w Poznaniu kupic detki Maxxis Ultralight i Flyweight? Bo obdzwonilem kilka sklepow i nie maja...
lukas_t1 Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 sam mialem ze znalezieniem flyweightow problem, ale: -obydwa modele sa w Armocie (oczywiscie w cenie iście złodziejskiej) -UL swego czasu był dostepny za 12zł w SAIKO w Złotkowie (nie wiem jak z FW) -FL i UL sa do kupna w Golinie pod Jarocinem (w dobrej cenie);p
Mentos Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 Wybacz ale trochę się wtrynię bo podobna kwestia. Ggdzie dostanę dętki Continental - w ich katalogu są opisane jako MTB 26 Light o rozmiarze 47/62 - 559 czyli do opon do 2,5 cala z zaworem niestety presta bo tylko z takim ponoć są. Mnie chodzi o to gdzie w sieci (ewentualnie w Krakowie), bo u Pawlaka jak się zamówi poprzez zaprzyjaźniony sklep to po prostu nie przychodzą i zero info czy są, czy zapomnieli, czy doślą, kiedy bedą itp.
wojtasin Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 Zadzwoń do Goliny, tu masz numer - 062 740 40 95, dojeżdżam z Jarocina do poznania do pracy, jeśli będzie mus, to mogę podskoczyć do tego sklepu i odbierzesz je wtedy ode mnie w Poznaniu.
Mentos Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 Jak to do mego postu to raczej nie odbiorę bo z Krakowa to trochę daleko
Biera Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 to trzeba bylo napisac z tydzien temu to bym ci przywiózł a dętki conti zawsze kupowałem w cykloturze (www.cyklotur.com), sprawdź w ofercie czy są te co potrzebujesz, bo z tego co pamiętam mieli ich dużo
verul Napisano 26 Maja 2008 Autor Napisano 26 Maja 2008 No cyklo ma conti ale czy light to nie wiem. Zreszta jest na www. Ja ostatecznie chyba zamowie przez siec bo chyba nic lepszego nie zostanie :/
Rudd Napisano 10 Lipca 2008 Napisano 10 Lipca 2008 Jakby to kogoś jeszcze interesowało to w "Bicyklu" na os. Sobieskiego mają ulralighty za 12pln
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.