Gość Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 Nie mam zielonego pojęcia na jak długo starczają baterie w licznikach bezprzewodowych.powiedzcie jak długo u was dzialaja bo chce Kupic i nie wiem czy jest sens
GdyniaBiker Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 U mnie dość długo trzymają. Nie pamiętam dokładnie, ale z pół roku, albo dłużej.. Trzeba pamiętać, że baterie są i w nadajniku i w odbiorniku, ale tych w nadajniku jeszcze nie zmieniałem, jeżdżę już 2 sezon na nich na pewno sporo zależy od modelu, ale mój to żaden wypas - Kelly's. Z tym, że wyłącza się na postoju dłuższym i sam się nie włącza - nie czuwa, tylko trzeba go przyciskiem obudzić To minimalna i wkurzająca, ale też oszczędność. Jeśli się ma podświetlenie, to sporo to musi zżerać baterii.
Niedzwiedz1 Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 Licznik EchoWheel W1 po prawie półtora roku zaczął pojawiać się na wyświetlaczu wskaźnik zużycia baterii w odbiorniku więc zmieniłem, mimo że jeszcze wszystko działało. W odbiorniku niestety przez półtora roku zmieniałem już 2 razy baterię, zapewnienie producenta, że wystarczy na 2 lata lub 15tys km to jakaś bzdura - u mnie 7tys km, rok i 8 miesięcy i 3 bateria w nadajniku
Gość Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 właśnie zakupiłem sigmę BC 2006 MHR i ciekaw jestem ile będzie na bateriach trzymać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.