Skocz do zawartości

[licznik] bezprzewodowe + baterie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie mam zielonego pojęcia na jak długo starczają baterie w licznikach bezprzewodowych.powiedzcie jak długo u was dzialaja bo chce Kupic i nie wiem czy jest sens

Napisano

U mnie dość długo trzymają. Nie pamiętam dokładnie, ale z pół roku, albo dłużej..

Trzeba pamiętać, że baterie są i w nadajniku i w odbiorniku, ale tych w nadajniku jeszcze nie zmieniałem, jeżdżę już 2 sezon na nich ;)

na pewno sporo zależy od modelu, ale mój to żaden wypas - Kelly's. Z tym, że wyłącza się na postoju dłuższym i sam się nie włącza - nie czuwa, tylko trzeba go przyciskiem obudzić :voodoo: To minimalna i wkurzająca, ale też oszczędność.

Jeśli się ma podświetlenie, to sporo to musi zżerać baterii.

Napisano

Licznik EchoWheel W1 po prawie półtora roku zaczął pojawiać się na wyświetlaczu wskaźnik zużycia baterii w odbiorniku więc zmieniłem, mimo że jeszcze wszystko działało.

W odbiorniku niestety przez półtora roku zmieniałem już 2 razy baterię, zapewnienie producenta, że wystarczy na 2 lata lub 15tys km to jakaś bzdura :P - u mnie 7tys km, rok i 8 miesięcy i 3 bateria w nadajniku <_<

Napisano

właśnie zakupiłem sigmę BC 2006 MHR i ciekaw jestem ile będzie na bateriach trzymać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...