Kaczucha Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam! Wie ktos z Was gdzie mozna dostac hak do ramy Pell's Razzer Elite? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucher Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Duza szansa, ze bedzie go miec handlujacy na ebay gosc - ja od niego kupowalem hak do Intense'a. Ma tych hakow calkiem sporo, cena z wysylka do Polski wychodzila gdzies 60-70 zl. http://stores.ebay.com/CNC-Machined-Bicycle-Parts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczucha Napisano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Znalazlem ten hak (cz. patka rámu) na stronie Pell'sa http://pcshop.pells.cz/sport/default.asp?c...amp;stiid=15794 W sumie 400 koron, to zadne pieniadze. Mysle, ze jesli daloby sie to wyslac listem (przeciez hak nie jest olbrzymi), to nawet przesylka niekosztowalaby za wiele. Zna ktos czeski? Bo mimo, ze jest tam wersja angielska strony, to dalej 70% tekstow jest po czesku. Czesci idzie sie domyslic, ale czesci nie. @mucher - Dzieki! Na pewno, w razie braku innych mozliwosci, sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 25 Maja 2008 Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dystrybutorem Pellsa jest Piotr Przydział , to może poprostu u niego zapytasz ? PELL'S Przydział Adres: Słoneczna 37c 33-100 Tarnów tel.: 014 6260670 e-mail: piotrprzydzial@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczucha Napisano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Do pana Piotra takze maila wysylalem, jednak nr telefonu znalesc nie moglem. Wielkie dzieki! Zastanawia mnie tylko brak strony pod domena pells.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FF|putek Napisano 25 Maja 2008 Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No niestety strona polska PELL'Sa przestala dzialac. Zadzwon do sklepu to Ci goscie pomoga. Ostatecznie zostaje kontakt z Czechami. Po angielsku sie dogadasz. Po polsku zreszta tez:) Piotr mi mowil ze tam ktos dobrze mowi po polsku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczucha Napisano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wygladna na to, ze przesatala dzialac, bo ktos nieprzedluzyl umowy FF|putek dzieki za wszystkie info i tu i na priv! Mam nadzieje, ze jakos szybko da rade to zalatwic. To numer prywatny do pana Piotra czy jakis firmowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 25 Maja 2008 Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Jak coś to polecam: http://translate.google.com/translate_t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FF|putek Napisano 25 Maja 2008 Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 to jest numer do sklepu i tam sie najszybciej dogadasz. Mam tez prywatny do Piotra, ale On ciagle jest zabiegany, wiec na sklepie chyba szybciej pojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczucha Napisano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Jeszcze raz dzieki wszystkim za pomoc! Dam znac jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczucha Napisano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Sprawa dogadana. Hak ma jutro do mnie wyruszyc Wielkie dzieki kazdemu, kto pomogl! Przy okazji jesli ktos ma watpliwosci, to zachecam do robienia zakupow u pana Piotra! Czysta przyjemnosc! Raz, dwa, trzy i sprawa zalatwiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.