Skocz do zawartości

[hak] Do ramy Pell's Razzer Elite

Kaczucha

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazlem ten hak (cz. patka rámu) na stronie Pell'sa http://pcshop.pells.cz/sport/default.asp?c...amp;stiid=15794 W sumie 400 koron, to zadne pieniadze. Mysle, ze jesli daloby sie to wyslac listem (przeciez hak nie jest olbrzymi), to nawet przesylka niekosztowalaby za wiele. Zna ktos czeski? Bo mimo, ze jest tam wersja angielska strony, to dalej 70% tekstow jest po czesku. Czesci idzie sie domyslic, ale czesci nie.

@mucher - Dzieki! Na pewno, w razie braku innych mozliwosci, sprawdze :)

Gość FF|putek

No niestety strona polska PELL'Sa przestala dzialac. Zadzwon do sklepu to Ci goscie pomoga. Ostatecznie zostaje kontakt z Czechami. Po angielsku sie dogadasz. Po polsku zreszta tez:) Piotr mi mowil ze tam ktos dobrze mowi po polsku:)

Gość FF|putek

to jest numer do sklepu i tam sie najszybciej dogadasz. Mam tez prywatny do Piotra, ale On ciagle jest zabiegany, wiec na sklepie chyba szybciej pojdzie.

Sprawa dogadana. Hak ma jutro do mnie wyruszyc :P Wielkie dzieki kazdemu, kto pomogl!

Przy okazji jesli ktos ma watpliwosci, to zachecam do robienia zakupow u pana Piotra! Czysta przyjemnosc! Raz, dwa, trzy i sprawa zalatwiona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...