ihasowski Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witam, mam pytanie a raczej prośbe o podsuniecie rozwiązania. Gdzie zorganizuje bardzo dużą ilośc gąbek ?? Wiadomą sprawą jest że mozną chodzić i zbierać to co sie znajdzie na śmietniku Jednak problemem sa wymiary basenu: 4x8x1.5m Tak wiec potrzeba b dużo gabeczkek, a nawet ścinek cokolwiek Jakieś pomysły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 sklepy typu castorama/praktiker... myślę że udało by się znaleźć coś u nich w "przemysłowych" ilościach.. a jak nie to pozostaje tylko "zbiórka fantów" i ewentualnie odwiedziny jakiegoś zakładu gdzie "gąbki" mogą być używane przy pakowaniu towaru finalnego(jakieś RTV/AGD)..w Polsce jest trochę takich fabryk/zakładów.. trzeba tylko zagadać z odpowiednią osobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 jeśli, się nie chce wydać kasy to możesz np. rozwiesić ulotki po osiedlu itp typu Zbieram zużyte materace gąbkowe, sofy itp. udaj się na jakiś śmietnik poszperaj po lasach. Niestety ale w polskich lasach można często znaleźć stare kanapy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Nalej wody do basenu, będzie ci się lepiej pływać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsolanax Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 no ja tez jestem z torunia i nie mam pojecia czy tu jest jakas taka fabryka gabek.. tez mam zamiar zbudowac basen, ale nie wiem od czego zaczac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 http://www.kompass.com/clist/CH_PR_Z_PL_I_...59005_P__Rep_16 http://www.kompass.com/guide/manufacturing...114_C49590.html BTW. Może watę szklaną chcesz? Również mięciutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Wata szklana by go zadrapała na śmierć , strasznie kłuje i jeśli jest drobna nie można się jej pozbyć. Popytaj w jakichś zakładach stolarskich/meblowych. A poza tym, tak jak piszą poprzednicy, z doświadczenia wiem, że z jednej kanapy można mieć ok. 1-1,5 m^3 gąbki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Jakież to cudowne właściwości ma wata szklana to ja wiem drogi kulego tylko czekałem na reakcję ihasowski'ego a Tyś wsjo popsuł. Ajj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.