zabiel17 Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam, po ostatnim rajdzie rowerowym doszczętnie starły się w moim rowerze klocki hamulcowe- pewnie byly jakiejś średniej klasy, bo mam je od kupienia roweru. ma ktos jakies propozycję tak do 20-25zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 podaj co masz za hamulce to moze cos sie wymysli bo tak trodno powiedziec Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Tektro 37AL - dokładnie coś takiego, klocki starte doszczętnie. Nie wiedziałem, ze w 3 dni jazdy można tak je zetrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 http://www.velo.com.pl/www/szukaj.php?k=11 do wyboru do kolru juz sam sobie wybierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Niedawno założyłem coś takiego u siebie: http://www.cyklotur.com/x_C_I__P_53032008-...01__PZTA_2.html Również mam hamulce Tektro (model 836A) i porównaniu z oryginalnymi klockami jest o niebo lepiej. Dużo lepsza modulacja oraz (co dzisiaj było mi dane sprawdzić...) naprawdę dobrze radzą sobie w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczy Napisano 22 Maja 2008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Też jeżdżę na tych czerwonych klockach clarks'a i złego słowa powiedzieć nie mogę, są naprawdę Oprócz tego fajnie mi się jeździło na dwuczęściowych accentach - przede wszystkim bardzo fajnie czyściły obręcz i nie miałem żadnego zgrzytania ziarenek piasku podczas hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.