MASA Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 To raczej nie jest wada mój błąd miałem napisać niestety TAK ze wglądu na krzywiznę rury nie da sie założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Kurcze Masa nie zrozmiałem, "niestety nie" w odniesieniu do mojego pytania "tylko Top Swing" oznacza, że obie podejdą, ale chyba inną intencję miałeś bo jak tak patrzę na foty to chyba DownSwinga tam się nie wsadzi? Ja akurat wolę TopSwingi ale większośc ludzi woli DownSwingi. Oczywista najlepiej jak można założyć i taką i taką i wówczas o jakiejkolwiek wadzie mówić nie można. A sztyca faktycznie w starym można było chyba wsuwać prawie dowoli a tutaj z 10cm góra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MASA Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zeby ostatecznie wyjasnic mozna TYLKO zamontowac Top Swing Krzywizna rury powoduje ze Down Swinga nie da sie zamontowac Wiec jest to jaks wada a raczej ograniczenie mozliwości. sory za bład i zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 jesli pojdzie po mojej mysli to byc moze nabędę ibisa. rozmiar L pasuje pode mnie, rama toleruje widelec o skoku 160 mm, cena jak na taki produkt jest zupelnie niczego sobie. oczywiscie troche warunkow musialoby byc spelnionych po drodze ale sa one raczej realniejsze w realizacji niz wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adass Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 znaczy nastepne DW-link .trzeba bedzie jakis spot zrobic zeby porownac mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.