xblue Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 model: Kelly's Spider rocznik: 2007 rama: 21,5 przejechany dystans: ok. 2000 km czas użytkowania: ok. 1 roku użytkowanie całoroczne (łącznie z zimą) teren: mieszany (asfalt, las, piach, śnieg, błoto, błoto pośniegowe, deszcz, kałuże - w równych proporcjach, z przewagą jednak suchej nawierzchni) rodzaj jazdy: dynamiczna bez zwracania większej uwagi na krawężniki i korzenie, ale bez wysokich skoków miejsce uzytkowania: glownie Szczecin i Puszcza Bukowa waga użytkwnika: 105 kg waga bagażu na plecach: do 5 kg specyfikacja techniczna: http://www.kellys-bicycles.com/index.php?m...3&pID=11691 Podczas tego roku użytkowania raz wymieniłem zajechane opony oraz pedały, które kilka razy lekko zachaczone o wysoki krawążnik (przy jeździe równoległej asfaltem) rozpadły się błyskawicznie. Pedały metalowe Author zdają egzamin bez zastrzeżeń. Kilkakrotnie konieczne było doregulowanie hamulców i przerzutek. Jedyn zastrzeżenie mam do siodełka które trochę skrzypi mimo różnych prób zapogiegania temu. Niby nic a wkurza. Reszta sprawuje się bez zarzutu. Generalnie jestem całkiem zadowolony. Nie podoba mi się trochę kolorystyka (mimio usuniecia wszystkich odblaskow), ale to już sprawa indywidalna. Polecam i pozdrawiam (sorry za polskie literki ale w trakcie pisania zbuntowaly sie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi